Perfect.

Afgelopen zaterdag was het zover: hetgeen waar we al een geruime tijd dingen voor geregeld en gedaan hadden: het vrijgezellenfeestje van een goede vriendin was een feit! Ik had een workshop cocktail-shaken gereserveerd voor de groep met aansluitend tapas eten. En… het was daadwerkelijk een feestje! Iedereen had het goed naar z’n zin, zelfs de niet-alcohol drinkende en/of vegetarische dames kwamen goed aan hun trekken ;-).

Na dit alles gingen we nog een dansje doen. Voetjes van de vloer. In een gay-bar! Nergens zo veilig voor de getrouwde vrouw om naar toe te gaan, als naar een homo-bar. Giechelende goed-uitziende mannen die alleen oog hebben voor elkaar óf voor jouw “enige pumpjes”. Truly: i love them!

Hoe later het werd, hoe meer van onze groep het langzaam aftaaide naar huis. Het einde van de avond kwam in zicht. Op de zussen en 1 andere vriendin van de bruid na, bleven we over met een “Backstreet”-groepje van 4 meiden. (D.w.z.: een groepje die allen fan zijn van de Backstreet Boys, as is yours truly ofcourse). Al enkele nummers van de Backstreet Boys hadden de revue gepasseerd die dag en gaande de avond hadden we het gejinxd door nog één nummer van ze aan te vragen: “Everybody”. De avond ging voorbij en er werd géén “Everybody” gedraaid. De voetjes werden moe, de portemonnee werd leeg en het alcoholpercentage lag inmiddels zodanig dat we al zeker wisten netjes lopend naar huis te gaan ;-).

Het moment kwam daar: “Zullen we naar huis gaan meiden?”. Met het overgebleven Backstreet-groepje  bleven we bij de aanstaande bruid slapen. De jassen werden aan gedaan, de drankjes werden betaald en ok, vooruit….. nog 1 gemixed klein glaasje slammen dan en vervolgens schuifelden we langzaam richting uitgang. Klaarblijkelijk ontging dit de DJ niet, want ineens was daar de begin-tune van het aangevraagde nummer….

We keken elkaar aan. Deden zonder overleg onmiddellijk de jassen weer terug uit, schoven (of eigenlijk meer: smeten) de tassen onder de bar en vlogen terug naar de dansvloer…. 3,5 minuut lang gingen we hé-le-maal uit ons naad weer.

De glitters op de gezichten blonken in het disco-licht.

En even, was alles perfect.

One thought on “Perfect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s