Ironie.

Aan het einde van mijn vrije middag besloot ik om met de kids nog even naar het winkelcentrum te gaan. Ik moest onder andere een bezoekje brengen aan de Blokker om wat nieuwe glazen aan te schaffen. Met al die (verjaardags-)feestjes in het vooruitzicht is het van belang dat je genoeg verschillende soorten glazen hebt staan en aangezien er wel eens wat uit mijn “Bridget-Jones-handen” valt, was het weer eens tijd het kastje een beetje aan te vullen.

Ik kocht bij de Blokker een paar Martini-glazen en een aantal Long drink-glazen. Ik kreeg dit alles mee in een grote stevige Blokker-tas en hing deze veilig en wel aan de Buggy. Ik moest daarna nog even naar de Albert Heijn en terwijl ik door 1 van de gangen daar wandel, klettert opeens de hele Blokker-boel langs de onderkant van de zak eruit. De volledige bodem was uitgescheurd. Wonder boven wonder hadden alle glazen de val overleefd.

Goed bedoeld liep ik na ons boodschappen-bezoek terug naar de Blokker om het even te laten weten: wellicht zijn meer van die plastic-zakken onstabiel en dan vind ik het wel belangrijk dat even te melden. Terwijl ik mijn verhaal doe wijs ik naar de doos Martini-glazen die ik voor het gemak even bovenóp de buggy had gelegd. Op de overkapping zeg maar. Het is nogal een stevige buggy dus het lag daar veilig. Ik pak de doos op en terwijl ik zeg; “Ja, alle glazen hebben de val overleefd, er was geen 1…”,

scheurt de achterkant om onbekende reden open en zien we 1 van de Martini-glazen door de lucht vliegen. Hij belandt op de grond en valt in duizend stukjes.

“…kapot!”

Ik kijk het meisje van de Blokker vol ongeloof aan en ze schatert het (volledig terecht) uit: “Nou, nu wel hoor!” .

De hele weg naar huis heb ik hardop gelachen…

heb ik weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s