Don’t cry because it’s over…

Eergister was het zover. Ik ging van 29, naar 30 jaar. 

Al weken roepen mensen tegen mij: “joh, het doet geen zeer hoor”. Pfjieuw. Nou, gelukkig maar. Begon al te vrezen!

Nee hoor, ik vond het helemaal niet erg om 30 te worden. Ben blij dat ik het mag worden zelfs! Ik vind alleen tóch dat het een “ienie-mienie-beetje” aan voelt als “the end of an era”. Ja…. toch wel, ik geef toe! Kijk, je jeugd sluit je natuurlijk al veel eerder af, maar toch ben je in de 20 ook nog wel een beetje jeugd. Kind! Jong! Geaccepteerd onbezonnen! En 30 is ook nog steeds niet oud, maar mensen, even serieus: mijn vader heeft nu een kind van 30! 30!!!! Mijn moeder mag het helaas niet meer meemaken. Zij mocht maar 61 worden…. Pffff, ik verwacht eigenlijk pas met 52 op de helft te zitten ;-).

Maar goed, ok. Ik ben 30.

Note to myself: Gelukkig getrouwd. Twee dochters. Fabulous friends. Nog altijd die-hard fan van de Backstreet Boys. Leuk werk. Een hond. Oh ja…. en amazing shoes!!!!! 😛 Ik zeg; laat het volgende hoofdstuk maar beginnen met al deze onderdelen er in.

En met 30 kun je overigens nog net zo onbezonnen en spontaan doen als iemand die op de helft van mijn leeftijd zit. Gisterenavond liet ik de hond uit en had de headset van m’n iPhone in. We liepen op de stoep naast het fietspad, langs de kant van de weg en het nummer “Danza Kuduro –  van Don Omar ft. Lucenzo” kwam voorbij. En ik heb gedanst. In de regen. Samen met de hond. En mensen; dat was leuk! =) Ja, ik ben 30 en nog steeds gek! En I don’t care wat de voorbij rijdende auto’s daar eventueel wel of niet van vonden, daar ben ik geen 30 voor geworden om me dat aan te trekken.

van 0 tot 30.

… smile because it happened 🙂

Op naar de volgende 30 (plus)….

IMG_3225             IMG_3233

One thought on “Don’t cry because it’s over…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s