Positieve inspiratie.

i_love_blogging-_large

Hoewel ik mijn weblog pas in februari dit jaar begonnen ben, blog ik natuurlijk al veel langer dan dat. Alleen was het dan meer zinnen in statusupdates proppen ofwel op hyves e.e.a aan verhaal kwijt willen. Maar het echte bloggen op een fatsoenlijke site, dat ben ik pas sinds dit jaar rijker :-D. En dat voelt super, ik kan m’n ei er goed in kwijt. Dankzij het bloggen, samen met de opleiding aan de NHA die ik volg (schrijfcursus van 1 jaar) en het lezen van boeken en andere weblogs, komen we goed aan onze “schrijf-en-lees”-trekken ;-). In deze blog wil ik graag aandacht besteden aan ándere weblogs, die ik zelf met veel plezier dagelijks/wekelijks lees. Ik volg er best wel wat, maar ik heb voor nu een selectie van 5 weblogs gemaakt, die ik graag met jullie wil delen. De volgorde hiervan is volledig willekeurig, ik lees ze allemaal met veel plezier.

Door mij aanbevolen weblogs om te volgen:

1. Lisanne leeft!

Lisanne, begin de 20 en heerlijk optimistisch. Zoals ze het zelf beschrijft: doordat ze fibromyalgie heeft is ze gaan beseffen hoe mooi dingen in het leven zijn. Ze schrijft inspirerend en kaart vaak ook herkenbare dingen aan met een prettige schrijfstijl. Aanrader dus!

2. Rainbowjunk

Deze weblog is van Annouska, 26 jaar. Levenslustig, houdt van lekker eten en van haar Samsung en ze schrijft over van alles en nog wat; een mengelmoes van wat zij zoal meemaakt. Ze blogt nu 5 jaar en heeft er nog altijd veel plezier in. Ga eens een kijkje nemen!

3. Sophie de Coningh

Sophie, 21 jaar. Ze omschrijft zichzelf als o.a. levensgenieter, tentamentijger en sushi monster, alsmede serie-verslaafde en iphone addict. Lui en tóch ambitieus :-D. Schrijft heerlijk & vermakelijk. Goede tip!

4. Read a book

Weblog van Lyanne, 23 jaar. Blogt over wat haar gelukkig maakt en daar horen boeken zéker bij. Heerlijk dus: een (voornamelijk) boeken-blog! Lees je graag? Ga dan zeker op haar site een kijkje nemen :-).

5. Mrs Stilletto

Een doorgewinterde blogger sinds 2008. Gaat richting de 30 en is afgestudeerd aan de NHTV te Breda (de enige van dit rijtje bloggers die ik persoonlijk ken, en inderdaad van het hbo dus ;-)). Blogt zowel Nederlands als Engels en probeert het met haar blog dus ook buiten de grenslijnen te zoeken. Ze schrijft over alles wat haar inspireert. Leuk en prettig! Een bezoekje waard!

Goed lieve mensen, hier laat ik het verder bij voor vandaag. Het is véél te mooi weer, om verder nog tijd achter de computer te besteden (en ik zit alweer even inmiddels :-P) en dus…. de slippertjes aan en met het bolletje de zon in =). Fijne dag allemaal!

4351730264_0728bbc2a5_o

3 thoughts on “Positieve inspiratie.

  1. Whaaah ik zat te kijken en zat mijn naam, dus ik vond het erg grappig dat iemand een naam precies op dezelfde schrijfwijze heeft als ik heb. Is het mijn eigen blog waar je het over hebt.

    Ik voel mij super vereerd; super bedankt!! ^^ Enne ik lees jou blog ook erg graag dus ik hoop dat je nog laaaaaaang niet stopt haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s