Moederdag met pokken.

Carmen had mij gisteren laten weten dat ik hoe dan ook in mijn bed moest blijven liggen. Ik móest uitslapen en als ik onverhoopt eerder wakker zou worden dan de bedoeling, moest ik wachten. Wachten op hun. Dat was mij verteld.

Ik werd vanmorgen wakker en ondervond dat Marcel al uit bed was. Ik keek op de klok en zag: 08.24 uur. Gerommel beneden, gekraak op de trap. Ik wilde uit bed gaan maar herinnerde me toen de woorden van Carmen: “Wat er ook gebeurd, blijven liggen!”. Dus ook als het huis in zou storten, de oorlog zou uit breken, een dief in huis zou zijn, ik de race-kak zou hebben; hóe dan ook: blijven liggen!!!! Ok… dan blijf ik liggen. Ongeveer een kwartiertje later (wat wel een uur lijkt als je in bed móet blijven) hoorde en zag ik langzaam de deur open gaan. Snel ogen dicht… is leuker voor de verrassing, voor hun! Daar denk je dan aan, als moeder, op moederdag ;-). Alsof ik net wakker werd rekte ik me uit en liet me verrassen met ontbijt op bed en super mooie zelfgemaakte cadeautjes van de meiden. Genieten! =).

Eenmaal beneden stond er ook nog een bos bloemen, van m’n lief! Wat een verwennerij.

En terwijl ik in gedachte even bij mijn eigen moeder was, die er helaas niet meer mag zijn, ontdekte ik bij Lisa ineens een rood puistje. En nog 1…. en nog 1….. en verrek; nog 1. Oeps! Moederdag met pokken.

(Pokken-versie 2 ;-)).

OntbijtOpBed

Fijne moederdag voor alle moeders out there! =)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s