Peace out there!

In de wereld heb je allerlei verschillende groeperingen. En in al die verschillende groeperingen heb je dan ook weer allerlei verschillende groepjes en lagen. 1 van de weinige (zo niet de enige) groep die elkaar altijd en overal groet (dus ook en eigenlijk voornamelijk als ze elkaar níet kennen) zijn de motor-rijders. Heel bijzonder!

Gister ben ik, sinds lánge tijd, weer eens bij mijn vader achter op de motor geklommen. Wow, was bijna vergeten hoe gaaf het is :-D. Toen we net vertrokken waren, kwamen we de eerste mede rijder al tegen. Mijn vader stak z’n hand op. ‘Oh ja’, dacht ik,  ‘da’s waar, je groet elkaar als motorrijder!’. Vanaf toen stak ik met veel plezier als eerste mijn hand op naar iedere tegemoet rijdende motor. Hoe geweldig! Wildvreemde mensen groeten. Gewoon, zomaar. Gewoon, zomaar, omdat ze ook motor rijden. Omdat ze ook motor rijden en net op datzelfde moment over dezelfde weg als jij, voorbij zoeven. Wat een verbroedering! Ik hou er van!

Ik ging zo op in het groeten van de mede-tweewiel-rijders dat ik op een gegeven moment zelfs m’n hand op stak naar een brommer. Ik zag de brommerrijder bijna fronzen vanachter z’n helm-scherm en ook m’n vader keek schuin achterom naar me, zo van: ‘Da’s een brommer hoor!’.

Het naar vreemde zwaaien wordt blijkbaar alleen getolereerd binnen de groep. Want ja, kom op zeg; er zijn grenzen 😉 :-P.

922875_575302929157036_1939624182_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s