Bordeelhuis Tina.

Al heel lang neem ik mezelf voor om alle blogs die ik ooit geplaatst heb op hyves (van 2006 tot aan 2011), te kopiëren en op m’n laptop op te slaan. Ik heb die blogs toentertijd zo uit het vuistje op hyves gezet en geen enkele in WORD opgeslagen. Maar aangezien ik eigenlijk niks meer met hyves doe en wie weet, stopt hyves er ooit zélf nog wel eens mee; dan ben ik al die teksten kwijt. En omdat de herinneringen op beeld-papier mijns inziens bewaard moeten blijven, deed ik vanmorgen de stoute schoenen en ben alle blogs gaan kopiëren en plakken. En dat is best een werk, want het zijn er nog al wat ;-). Ik nam een hele trip down memory lane, want iedere blog wilde ik toch weer even lezen. Van 2006 af aan… wow, geweldig! Zo kwam ik ergens in 2009 de volgende blog tegen en moest hardop (weer) lachen. Het is dus waargebeurd en ik kan niet laten om deze nog een keer online te zetten;

———————————–

20 januari 2009

Sinds enkele weken hebben wij last van een onbekende beller. “Last” in de zin van; de onbekende beller belt zo’n 100 x per week. “Onbekend” in de zin van; het is een omaatje die verwoede pogingen doet om haar zoon te bereiken, maar toch 9 van de 10 keer ons aan de lijn krijgt, maar we hebben geen idee wie het is. In het begin kan het toeval zijn, in het midden van het verhaal begin je je langzaam te ergeren, maar aan het einde van de latijn-lijn krijg je relneigingen. 

Ook vandaag heeft onze onbekende oma 3 x gebeld. Vanmorgen ging de telefoon over en in de nummermelding zag ik haar (onbekende) nummer alweer verschijnen *zucht*. 

“Met Eveline” 

“Ben verkeerd!” 

“U bent wel vaak verkeerd he?” 

Tuut-tuut-tuut-tuut!

AAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!! :protest: 

Aan het einde van de middag kwam ik terug thuis na even met Carmen op pad te zijn geweest en zag dat we een bericht op het antwoord-apparaat hadden… en jawel hoor; de onbekende oma….

Toen aan het begin van deze avond opnieuw de huistelefoon klonk, keek ik angstig op de nummermelder….. en knock-knock-who’s-there; GRANDMAAAAAA!!!!!! Ik was het ineens wel zo ONGELOOFLIJK spuugzat, dat ik met een Rotterdams accent als volgt opnam: 

“Bordeelhuis Tina” 

Lange stilte… 

“Ohw… ja… dannuh… goh, dan ben ik verkeerd. Sorry hoor, sorry, ben mis, sorry…” 

Ze heeft nooit meer gebeld.

———————————–

En mensen…. dat antwoordapparaat is kort daarna dus de deur uit gegaan 😉 (gniffelend kijkend naar mijn blog van gisteren).

4 thoughts on “Bordeelhuis Tina.

  1. Wat denk je van..’s nachts gaat de telefoon. En je neemt op, je schrik je rot! Ehh..mag ik aub 2 pannenkoeken bestellen aub? 1 met ham en 1 met stroop..ehh?? Tuut tuut. Volgende dagen die volgend idem!! Dan was ik het zo zat, want steeds in de nachten zo te schrikken, Ja..of ik even pannenkoeken kan bestellen…ehhh…sorry, ze zijn allemaal al uitverkocht. Nooit meer iets gehoord…gniffel gniffel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s