Naakte bloterik in kaart gebracht.

~”Naakte bloterik” – Pleonasme ~

Wat is het vandaag weer een heerlijke zomerse dag. Werkelijk genieten! Graadje of 25 en ook hier is het opblaas-zwembad in de achtertuin voor de kinderen opgezet. En niet alleen voor de kinderen hoor, want het zwembadje is groot genoeg dat ook moeders er bij kan gaan zitten. En dit doe ik dan ook met veel plezier! 😀 Dames allemaal in zwempak of bikini en goed smeren natuurlijk. Vaders vindt het allemaal wel best en is overal in en om het huis te vinden, behálve in het zwembad. Mooi, meer ruimte voor ons!

Op een gegeven moment was ik het wel beu en stapte uit het badje. Droogde me af en deed een loszittend slaap-shirt over de bikini aan. Dat vond ik met dit warme wel weer even kleding genoeg. Rond 4 uur zaten we met z’n allen even binnen, toen de deurbel ging. Niemand maakte aanstalten om op te staan, maar uiteindelijk besloten mijn man en onze oudste dochter toch maar richting de voordeur te gaan en de jongste telg en ik volgden dan ook maar (meer uit nieuwsgierigheid dan wat anders). De deur schoof open en er stond niemand. Zilch! “Belletje lel” zei mijn man en liep terug naar binnen. De jongste druif en ik geloofden het niet erg en stapten toch maar even naar buiten. Daar stond ik dan, in m’n bikini buiten voor mijn deur, met een shirtje erover, die net níet over het achterwerk viel, met nog niet-gekleurde-benen er onder. Ik had hier overigens geen problemen mee en keek rond. Ik zag nog net wat jongens/mannen verder op in de straat in een busje springen, met reclame op de zijkant, wat ik niet kon lezen. Ik weet natuurlijk niet zeker of zij het waren die aan de deur hadden gestaan, maar de kans was reëel aanwezig. Misschien ramenwassers? Verzekering-verkopers? En ineens flitste door mijn hoofd; stel je voor dat het google-maps is! Sta je daar toch maar mooi op de foto, in je bikini, met shirtje net-niet-lang-genoeg! Goeiesmiddagggggs wereld ^^! En goed, op het strand zien ze meer, maar als je dan zo voor je huis staat, is het toch weer anders! 😉

Een kleine 5 minuten later moesten wij nog even iets aan de buurvrouw geven. Ach, dacht ik, dan doe ik dat ook maar in deze hoedanigheid…. als ik strakjes toch al zo op googlemaps sta :-P….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s