De boor.

Hij heeft altijd al twee rechterhanden willen hebben. Altijd al een werk-overall willen dragen; zo een met gereedschap er in. Altijd al zelf z’n huis willen kunnen opknappen. En altijd al een boor in bezit willen hebben. Een boor, een echte. Van zichzelf!

Kort geleden kwam het er van: hij kocht een boor en hij was zó trots! In een prachtige doos kwam hij ‘m bij ons laten zien. De boor lag in een mooi gevormd foam-kussen, met reserve pinnetjes en zelfs een slotje erbij, om de doos mee dicht te kunnen doen. Magnifiek!!!!

Later die dag kwam hij thuis en deed de boor-kist open, alsof het een juwelendoosje betrof. Pakte het mooie exemplaar eruit en ging met beide voeten stevig op de grond staan, midden in zijn woonkamer. Als een über mensch keek hij rond zich, hield het boorgedeelte naar boven en liet de hendel van de boor twee keer naar beneden gaan, waardoor er twee keer “rrrrreeeeeuuw” te horen was. Adrenaline steeg op vanuit zijn tenen!

De adrenaline zakte onmiddellijk ook weer met de zwaartekracht mee terug, toen hij maar één conclusie kon trekken:

Er moet niets geboord worden!

De dag daarna heeft mijn vader zijn splinternieuwe boormachine maar terug gebracht. Het bonnetje zat nog on-gekreukeld in zijn portemonnee.

En voor wat het waard is: hij is eigenaar van een boor geweest! 😉

© Eveline – Augustus 2013

3 thoughts on “De boor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s