Oeps!

Gisteravond terug gekomen van het ongekende Backstreet/Bahama’s-avontuur. Ontzettend waanzinnig, fabulous, gruwelijk geweldig en…. uhm… ja, ik moet nog de juiste woorden vinden om hetgeen wat we hebben meegemaakt in kaart te brengen. Het fenomeen “de herinneringen even laten bezinken” is hier serieus van toepassing. Maar binnenkort zal ik echt iets over al het “Backstreet-geweld” bloggen, daar kunnen jullie zeker van zijn ;-).

Hoe dan ook, bij thuiskomst gisteren was het gezin blij dat mams er weer was. Gelukkig maar. En hoewel ik echt een mega fantastische week heb gehad, was ook ik weer blij me bij m’n heerlijke meiden en man te kunnen voegen.

Vandaag ben ik ook nog vrij en ik nam onze dochters vanmiddag gezellig even mee naar het winkelcentrum. De jongste hing, zoals gewoonlijk sinds ze twee is, de lekkere rebel uit en wilde perse met het kleine winkelwagentje aan de haal. Ze gaf zo nu en dan een flinke gil als het niet helemaal ging zoals zij dat wilde en als ik één ding geleerd heb van mijn kinderen, is dat je ze soms even moet laten uitrazen en negeren. Zolang ze andere mensen niet omver rebellen natuurlijk. De telg gaf als een jong leeuwtje een grote brul de lucht in en ik liet uit m’n mond vallen; “Zooo, kind, ff serieus!”. Er liep een mevrouw langs en ze zei ook: “Zooo!”. Ik had vervolgens een leuke opmerking van deze zelfde dame verwacht, iets in de trant van “Da’s geen katje om zonder handschoenen aan te pakken!”. In plaats daarvan kwam er: “Tsss, en dat wordt tegenwoordig allemaal maar toegelaten!” en ze liep zo weg. OKÉ! Mevrouw, zou u zich alstublieft niet met de opvoeding van mijn kinderen willen bemoeien? -.- Epic fail gewoon.

Een beetje flabbergasted als ik was, liepen we verder en kochten een ijsje. Er kwam een donkere man aan en hij bleef me enigszins raar aankijken en wees vervolgens naar z’n kruis. UHM, EXCUSE ME SIR? Serieus, wat is dat vandaag met mensen? Ik keek weg maar kon het niet laten toch nog een keer naar deze man terug te kijken. En hij mompelde iets en wees vervolgens niet alleen nóg een keer naar zijn kruis, maar nu ook naar mijn kruis?! MENEER TOCH!!!!!!!

Maar, ik keek toen toch maar even naar beneden en zag….

dat m’n gulp open stond!!!!

OEPS….. meneer: bedankt dus :-P….

Good to be home again =)

GulpOpen

© Eveline – Oktober 2013

4 thoughts on “Oeps!

  1. Oh zulke mensen als die vrouw, bloed onder m’n nagels! Net of je zelf nooit kind bent geweest? Of net alsof je je altijd als voorbeeldig kind gedroeg? Alsjeblieft zeg :S Is juist gezond als ze zich af en toe ff lekker kunnen uitleven volgens mij! (Zolang ze er idd een ander geen kwaad mee aan doen)

  2. Mijn oma en moeder zeiden altijd: ‘het zijn maar kinderen’.
    Waar ik alleen wel geïrriteerd door kan raken is dat sommige moeders hun kind met een boodschappenwagentje als het druk is. Op zaterdag. En dan maar rennen. En de ouders die daar niets van (durven) zeggen tegen hun ‘ ‘ ‘kids’. Urg!

  3. whahahahah die laatste gozer, kon die niet gewoon even zachtjes toespelen dat je gulp open stond. Wat een figuur, net zoals die eerste dame. Hallo oordeel niet zo snel zonder dat je weet wat er aan de hand is pff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s