Ochtend van Murphy

murphy

“If there’s more than one way to do a job, and one of those ways will end in disaster, then somebody will do it that way.” ~ Wet van Murphy via Wikipedia

Gisterochtend had ik een klant aan de lijn die liet weten dat álles wat bij haar die ochtend mis kon gaan, mis ging, en: “Dat het gewoon “ zo’n “ ochtend was, weet u wel?”, vroeg ze retorisch. Oh wat vervelend, dacht ik nog, gelukkig is het bij mij lang geleden dat ik zo’n start van de dag heb gehad. En dát, had ik nou net niet moeten denken. Het was alsof ‘iemand’ op dat moment dacht: ok, hold on girl!!!! *zucht*

Zo had ik deze ochtend dus “zo’n” ochtend. U weet ook wel; zo’n opeenvolging van dingen die mis gaan. En mis blijven gaan. Een kaartenhuis dat instort. Een rij dominostenen die maar blijft vallen. Een wekker die je niet hoort. Doosje make up-poeder wat in de natte wasbak kapot valt. Melk die omver gaat. De auto die problemen geeft bij het wegrijden. Schoolmapjes van de oudste dochter die je vergeet, die echt alleen en voorál op vrijdag ingeleverd moeten worden. Terug naar huis rijden daarom. Tijd die weg tikt. Tijd die je eigenlijk nodig hebt. En vervolgens dient het volgende probleem zich weer al aan. En ja hoor: wéér terug naar huis. En dit allemaal voor 9 uur, met nog maar één half bak koffie op.

AAARRRGH!

Dit alles met hormonen die razen. Echt, ik heb in de auto hardop zitten mopperen inclusief tranen die vloeide. Toen ik nog nét op tijd naar m’n werk reed en mezelf rustig had gepraat (en dit gewoon in m’n eentje lekker hardop…. Tja…. ik ben gewoon een beetje gek vermoed ik) zette ik de radio aan en de slechte start van de ochtend zakte. Hij zakte oprecht. HEERLIJK! Of nou ja: voor 5 seconden dan. En toen ging m’n benzine-lampje branden.

Ok, ok, I get the message!!!!!!!!! Tis gewoon ZO EEN ochtend. Zo’n zelfde soort ochtend als die klant van mij gisterochtend had. I get it, I do, I really do.

De ochtend van Murphy…. Lekker dan!

© Eveline – Januari 2014

One thought on “Ochtend van Murphy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s