Brand-broek

foto (17)

Dit label zit oprecht (zoals hierboven te zien is) in 1 van de broeken van onze jongste dochter. Ik zal het merk voor de goede vrede niet bekend maken, want het is een erg fijn merk, so no offence verder… maar even serieus: “Hou weg bij vuur” ???? Kijk, en nu snap ik heus wel dat sommige materialen licht ontvlambaar kunnen en zijn hoor, maar in een broekje van maat 92 deze tekst zetten? Ik werd er eerlijk gezegd een beetje melig van.

Dingen schoten mij te binnen als:

Potjandorie!!! En onze kleine tweejarige meid is nét gewend om zelf met lucifers en grote gevaarlijke aanstekers te mogen spelen. En vuurwerk in haar broekzakken te stoppen. Vooral rotjes! Hele… erge… grote! Of door ons voor de open haard te worden gebruikt. Dus niet zomaar voor de open haard te worden gezet, nee…. er gewoon volledig in geflikkerd te worden. Dat is ze gewoon inmiddels. MAARRRR, hallo, let even goed op: al die dingen mogen dus absoluut niet, wanneer zij deze broek aan heeft. Nee oké, goed dat ik dat weet zeg. Pjieuw!

*Lifts one eyebrow*

Gelukkig hebben we ook een aantal broeken liggen van haar waarin dit niet expliciet vermeld staat. Ik ga er dan dus ook gewoon vanuit dat je haar met díe broeken wel dicht bij vuur mag zetten.

The only appropriate word we’re looking for is:

Annnnyway….

18243390-smiley-vector-illustratie--verbaasd-gezicht

© Eveline – Februari 2014

One thought on “Brand-broek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s