Commerciële stink-dag

Valentijn

Maar of je het nou een commerciële stink-dag vindt of niet: niemand kan ontkennen dat het toch bijzonder leuk is om een kaartje (of een ander aardigheidje) te ontvangen vandaag. En je hebt natuurlijk altijd party-poopers die dan zeggen:

Pfff, wat een onzin, waarom moet je nou speciaal op/voor deze dag een kaartje sturen, waarom kan dat niet gewoon ergens gaande het jaar met dezelfde wensen??!”.

JA DOE DAT DAN OOK, PIKKETREKKERS!

Maar sommige (veel?) van de mensen die schuilen achter zo’n anti-Valentijns-leus, sturen ook in april, juli, oktober of in één van de andere maanden geen kaartje. Dus in dat geval is mijn ‘humble opinion’: gewoon je muil dicht houden en de mensen die het leuk vinden, hun ding laten doen. Ahum!

Het zal jullie wellicht niet verbazen, maar ik hou natuurlijk weer wél van Valentijnsdag 😉 en ik heb al jaren lang (en dan bedoel ik echt vanaf de middelbare school af aan) de gewoonte om buitenom mijn lief een kaartje en een kleinigheidje te geven, ook m’n liefste vriendinnetjes en een handjevol familie een kaartje te sturen. Het ene jaar kan dat een super mooie, dure Hallmark-kaart zijn, terwijl het ’t andere jaar weer juist een zelfgemaakte kaart met een (poging tot-) leerzaam tekstje is. Dit jaar waren het voor de vriendinnen Boomerang-kaarten die ik nog in een oude tas van m’n mams had gevonden. Ik heb er van genoten om ze te schrijven en sommige te beplakken 😉 en ik hoop dat m’n vriendinnetjes er ook van genoten hebben ze te ontvangen. Het waren er dit jaar 22.. OEF!!! Twee-en-twintig! En dan heb ik alsnog ergens een grens moeten trekken. Het liefst zou ik de valentijnskaarten sturen zoals ik kerstkaarten stuur, maar zelfs ik vond 95 valentijnskaarten wel érg gortig.

Op deze commerciële stink-dag moesten wij allebei gewoon werken! En vanavond gaat m’n lief een biertje drinken met/bij maten. Die het ongetwijfeld ook allemaal een commerciële stink-dag vinden en om die reden een borrel-avond hebben ingepland. Ghehe, geef ze eens ongelijk ;-).

Maar commerciële stink-dag of niet… als de hubby vanavond terug thuis komt, wacht ‘m tóch een leuke verrassing =). Gewoon, omdat dat iedere avond van het jaar leuk is, maar zeker…

…op deze commerciële stink-dag :-P.

© Eveline – Februari 2014

5 thoughts on “Commerciële stink-dag

  1. Ik vind het een topdag. De enige dag in het jaar waarop mijn vent eraan herinnerd word om een lief kaartje te sturen naar me! Ik bedoel: De rest van het jaar word ik niet bepaald overstelpt met bijzondere brieven, gedichten en kaartjes. Dus laat mij die ene dag lekker koesteren. Of het nu commercieel is of niet: Kan me aan mijn reet roesten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s