Not my phone!

Zoals al eerder deze week verteld ben ik afgelopen weekend naar het concert van de Backstreet Boys in Antwerpen geweest. Mijn vriendinnen en ik hadden de plezierige bijkomstigheid ook naar de Afterparty van deze jongens te mogen en ons kaartje reikte zelfs tot aan een vip-foto met ze. Altijd genieten.

Nu is het met die vipfoto’s altijd zo, dat het nogal haast- en vliegwerk is. Uiteraard heb je je leuke moment met je idolen, maar je moet je uiterste best doen om die paar ogenblikken zo goed als mogelijk in je op te nemen, want voor je het weet is het weer voorbij. In de regel sta je in een lange wachtrij en mag iedereen om de beurt of per groepje naar de boys, handje schudden en indien gewenst een omhelzing geven, omdraaien voor de foto, *FLITS*, en vervolgens mag je (of nou ja: moet je) weer doorlopen. Topsport, ik zeg het je! Ook voor óns fans dus.

Op voorhand is er altijd de mogelijkheid om je tas net vóór dat je aan de beurt bent aan de security te geven. Bij het geval van de afterparty was dit al een paar groepjes voordat je aan de beurt was aan de orde. Heel de mikmak afgeven zodat je niet onhandig met je tas, fototoestel, etc. in je handen staat. Want zelf een foto maken is in die split-second niet aan te raden, just enjoy the moment en de VIP-foto wordt door fotograaf Justin hoe dan ook gemaakt. Met enige twijfel in m’n hart geef ik m’n boel altijd af. Het is wel de tas waar álles in zit, niet alleen je portemonnee en je paspoort, maar ook je telefoon en je andere personal belongings. Ik vind het altijd nog al wat. Maar goed, het is maar voor even en we gaan er van uit dat het goed bewaakt wordt. Net nadat wij onze tassen hadden afgegeven draait een meisje in één van de groepen voor ons zich naar me om, duwt haar smartphone in mijn handen en vraagt: “Kun je een foto maken als ik bij de boys sta? Bedankt!” en draait zich weer terug om. Stond ik daar, met háár telefoon in mijn handen terwijl ik net de mijne met kramp in m’n donder had afgegeven… Aaaahhhh :-P! Nou ja, maakt niet uit, ik doe dit gewoon voor dat meisje, ‘tis misschien wel de eerste keer dat zij ze ontmoet. Maar, zowel hun groepje als het groepje daarvoor waren nog niet aan de beurt. Ik stond nog even met m’n vriendinnen te praten, draaide me weer om naar voor en bedacht me ineens: shoot, welk meisje was het nou ook alweer? Ah crap, ik weet het niet meer. Nou ja, van alle groepen die toen nog kwamen dus maar een foto gemaakt, ik denk, dan kan het niet missen. Op een gegeven moment waren wij aan de beurt, maar niemand kwam z’n telefoon bij me ophalen. Uuuuuh, hallo… mensen?!?! Lichtelijk in paniek stond ik daar met de telefoon… VAN EEN ANDER!!!! Eén van m’n vriendinnen zei: Meid, pleur die telefoon gewoon weg, moet ze er maar beter op passen. Heel even overwoog ik dit te doen, maar kon het toch niet over m’n hart verkrijgen. Nou ja, toen ging die snert telefoon maar mee naar de boys.

Met de smartphone van EEN TOTAAL ONBEKEND PERSOON in mijn handen, gaf ik de boys een dikke knuffel en een kus. Heb ik weer! Het was tijd voor de foto, ik draaide me om en dacht: ja maar… g*dver… ik wil niet met een telefoon en zeker niet met die van een ander hier nu op de foto. Ik buk, leg die telefoon op de grond, ga staan, doe nog een stap extra opzij, want ja; dadelijk trap ik dat kl*te ding nog stuk ook, lach, FLITS… klaar. Pak de telefoon weer op, bedank de boys voor de gigantisch leuke avond en loop weer verder. Ik keek angstvalling rond me heen tussen die hele meute meiden voor me en besefte me dat ik dus écht serieus volstrekt geen idee meer had van wie de gsm was. Oh maar wacht eens even… dáár…dat is ze!!! Ik liep naar het meisje toe, bracht de telefoon richting haar neus en zei: “Uhm meid…. Je telefoon?”.

Ze keek me aan, gaf een lachje en zei, nogal op laconieke toon; “Och ja, joh, bedankt he!” pakte de gsm aan en liep weg.

Joooo…. Graag gedaan eeej!

Enfin, je maakt het weer mee. Maar dus even serieus, hier op de foto tussen Nick & mij op de grond…

NÓT MY PHONE!!! 😉

fotoap

© Eveline – Maart 2014

3 thoughts on “Not my phone!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s