Everybody happy =)

Dus, maar nog eens even over dat zwanger zijn. Ik raak er niet over uitgepraat, dat blijkt ;-). Dit is de derde zwangerschap die ik mag meemaken en iedere zwangerschap is “one of a kind”. Iedere zwangerschap gaat aan de ene kant hetzelfde, maar is aan de andere kant weer volledig anders, om diverse redenen. Bij mij is tot dusver iedere zwangerschap ook wel íets gaande geweest. Had ik bij onze oudste al ontsluiting op 26 weken, maar bleef ze uiteindelijk toch zitten tot de uitgerekende datum, zo braken op 7 maanden zwangerschap bij de jongste de vliezen, met alle toeters en bellen als gevolg. En bij de huidige zwangerschap zaten we vorige week plots voor een extra controle in het Erasmus. Bleek gelukkig allemaal in orde! Dat zijn de beste bezoekjes éver: de loos-alarmpjes. Maar kortom: altijd wat! Geeft ook verder niet hoor, maar we krijgen ze zeker niet cadeau ;-).

Zo word je ook bij iedere zwangerschap een aantal maanden behoorlijk op de proef gesteld wat je lichaam en je kleding betreft, want ja: binnen de eerste drie maanden begint je normale kleding toch al wat krapper te zitten en binnen vijf maanden pas je die gewoonweg niet meer. En dan wordt het uitwijken naar zwangerschapskleding. Nou heb ik al behoorlijk wat zwangerschaps-tenten (als in grote hobbezakken waar je nog nét geen tentstokken bij krijgt, schijnbaar als kledingstuk voor de zwangere vrouw bedoeld) voorbij zien komen waar ik niet vrolijk werd. Nu ben ik heus in het besef dat je in die betreffende maanden niet persé moeders-mooiste bent of hoeft te zijn for that matter, maar dat wil niet zeggen dat je er bij moet lopen als een opgeblazen ma Flodder. Om dat dus te voorkomen zoek je de leuke, betaalbare kledingzaken op, die dus ook zwangerschaps-lijnen hebben. Heerlijk!

Ik neem hier een keer de vrijheid om een setje bij elkaar te nemen waar ik wél vrolijk van werd/word. Het betreffen kledingstukken van de Miss Etam. Erg leuke kleding en ook nog eens betaalbaar!

Laat mij beginnen met DÉ LEGGING!!!!!!! Echt, tussen ons gezegd en gezwegen: niet alleen de rasechte tata, maar ook iedere zwangere op de gehéle wereld draagt het liefst een legging. JA, EEN LEGGING! En dan nog het állerliefst zo één die reikt tot helemaal onderaan de borsten, waar de boel lekker de boel kan zijn, ontspannen en relaxed. Maar, het moet wel een classy one zijn. Zoals deze ¾-legging, zowel in wit als in zwart verkrijgbaar voor Euro 14,99:

foto (24)

Uiteraard is een legging mijns inziens slechts een accessoire en geen kledingstuk op zich, en dus, gaat daar nog iets over heen. Zoals dit jurkje met zwart/witte print.

foto (25)

SERIOUSLY LOVE IT!!!!!!! Mooie elegantje pumpjes eronder en je kunt gaan. Gaan met die banaan! En dit is een combinatie die je zowel naar je werk als naar een feestje of op een gewone door-de-weekse-vrije-dag kunt dragen. En wanneer het warmer begint de worden laat je de legging achterwege en houdt het alleen bij het jurkje. Prijs/kwaliteit verhouding is ook gewoon goed (bovenstaand jurkje kost Euro 34,99. Heb ik je interesse gewekt? Kijk voor deze en meer leuke kleding hier: Miss Etam!). En wanneer je er goed op past, kun je het na je zwangerschap nog cadeau geven aan een zwangere vriendin ook.

En dit soort kledingstukken voorkómen dus, dat je er een aantal maanden als een treurige ronde egel bij gaat lopen. Is niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving niet onaangenaam ;-).

Everybody happy!

© Eveline – April 2014

2 thoughts on “Everybody happy =)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s