Idioot wicht!

angry

Nou, lieve volgers, nu ben ik er echt van overtuigd dat (indien de persoon in kwestie zelf ook een blogger is) er één dezer dagen ergens een blog over míj online zal komen en wel in een groot irritatie-verhaal verwikkeld. Er heeft zich iemand namelijk vanmorgen blauw aan mij geërgerd. Maar goed; zo blijft het in ieder geval interessant :-P.

Vanmorgen was er ZOWAAR een parkeerplekje vrij, dicht bij de basisschool van onze oudste. HET MAG WEL IN DE KRANT! Sterker nog; er waren zelfs nog twee plekjes naast elkaar vrij. En oké, toegegeven; de eerste bel was dan ook al gegaan dus de meeste ouders hadden ‘m allang gepeerd, maar dan nog; het is altijd een verademing om een vrij stuk wit omrand-vierkantje te zien bij school. De auto vlak voor mij zette hem in het eerste vrije plekje en ik voegde meteen na hem in, direct naast hem dus. Maar wat bleek; hij stond met zijn auto wel heel dicht tegen de linkerkant van zijn vak aan, en ik wel heel dicht tegen de rechterkant van mijn vak. Kortom; híj kon niet fatsoenlijk uitstappen, wat deels mijn fout was. Ja, oprecht sorry op deze vroege ochtend.

Ik wachtte heel even om te kijken of hij zou besluiten zelf even terug in te steken (wat met een klein autootje toch makkelijker te doen is dan met de beat-the-street-tourbus die wij sinds kort berijden), maar in plaats van naar een oplossing te zoeken, begon hij woest met z’n armen te zwaaien. Ik barstte in lachen uit, ik kon het gewoonweg niet helpen. Echter, dat had ik natuurlijk beter niet kunnen doen, want dat maakte de situatie er voor hem in zijn hoofd natuurlijk niet overzichtelijker op, maar kom op: wat was hier nou daadwerkelijk aan de hand? Helemaal niks! We stonden beide niet zoals het hoort ingeparkeerd, dus doe even rustig. Maar nee, daar had deze meneer geen zin in. Ik zag ‘m wild om zich heen slaan. Het was zo een fabuleus gezicht. Wilde het eigenlijk gaan filmen, maar ja, dan zou de pleuris helemaal zijn uitgebroken.

Enfin, ik gaf toch maar gehoor aan het voor mij woest-ogende gedrag en zette mijn auto in de achteruit. Toen bleken we vervolgens sámen weer achter uit te gaan. Toen werd hij helemaal groen. Maar ja, mensen, wat kan ik verder dan nog doen om dit goed te maken? Uiteindelijk voegden we samen opnieuw in, en stonden allebei netjes daar waar we hoorden. Ik stak mijn duim naar ‘m op en lachte eens lief.

Het mocht niet baten. Het enige wat deze meneer met z’n gezichtsuitdrukking zeer duidelijk maakte was:

! Idioot wicht!

Uiteraard ontschoot mij weer een schater-blaat. Mooi man! Hilarisch begin van de dag ;-).

© Eveline – April 2014

2 thoughts on “Idioot wicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s