Voor kinderen een eitje!

Dierengumpotlood1

Vanmiddag zijn de oudste dochter en ik in een showroom geweest waar ze (o.a.) prachtige geboorte-&huwelijksbedankjes maken. Het kan niet bijzonder, mooi of gek genoeg, of zij kunnen het vorm geven en voor elkaar krijgen. Echt een top zaak, die Suiker&Zo! Bij de geboorte van de oudste bestonden zij als bedrijfje nog niet, maar bij de jongste wel en hier hebben we toentertijd dan ook goed ons slag geslagen. Tevens zijn we nadien nog een aantal keer terug geweest voor diverse andere gelegenheden.

We waren er vanmiddag naar de mooie spulletjes aan het kijken en als het gaat om de noemer “kijken” is mijn dochter van mening dat “aanraken” en “oppakken” daar ook onder valt. I respectfully disagree though, maar je ziet ook niet altijd alles wat die kleine belhamels aan het doen zijn. Zo had ze op een gegeven moment een potlood in haar handen met een leuk dierengummetje er op, aan de bovenkant. Ik hoorde mezelf nog zeggen:

“Och meisje, leg maar terug, zometeen is het kapot!”.

De mevrouw van de showroom liet daarop weten:

“Oh maar dat komt wel goed hoor, dat kan écht niet kapot!”

Ze had haar zin nog niet fatsoenlijk afgemaakt of de oudste stond plots met het bedankje in twee helften in haar handen!! Potlood in de één, gum in de ander.

We kregen allen grote ogen en voor zeker één hele seconde lang hield iedereen z’n adem in.

Tuurlijk, hoe kan het ook anders!!!!

Nu bleek dit overigens (en gelukkig) ook de bedoeling te zijn van het bedankje: ‘een afneembaar gummetje’. Desalniettemin hebben alle partijen hier van geleerd:

Kinderen… krijgen álles kapot! 😉

© Eveline – Mei 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s