Waanzin

20140507-230257.jpg

Vandaag was zo’n dag dat mijn kinderen mij bijna tot waanzin dreven. ’s Morgens de één, ’s middags de ander. Om allerlei redenen en meer. Op beide erg boos geweest. Stem verheven, nog meer verheven, een brul ten gehore gebracht.

Uiteraard mensen… hielp dit allemaal geen fluit. Maar ja; da’s ook allemaal wel leuk en aardig hè, van die goeroe-tips van; je stem verheffen of brullen heeft geen zin, maar: het voelt soms wel even lekker én noodzakelijk. En zo is het ook! Zo is het… gewoon…. ook!

Aan het einde van de middag zaten we met ons hele gezin aan tafel. De rust was alweer eventjes wedergekeerd, er werd gezellig gekletst en de aardappeltjes, groente en stukjes vlees sudderden ons lachend vanuit de pan tegemoet. We konden aan het eten beginnen…. Yum!

Tótdat de jongste ons bedenkelijk aan keek. Ons allemaal, één voor één. Haar hoofd werd rood, gevolgd door bijna paars. Ze opende haar mond en wist er nog net “PPPPOEP” uit te persen.

Letterlijk en figuurlijk.

Rust wel, lieve eetlust ;-).

Kortom, deze dag kan echt als zodanig de boeken in gaan. Zo’n dag waarin mijn kinderen mij bijna en even….

Tot waanzin dreven :-P.

© Eveline – Mei 2014

3 thoughts on “Waanzin

  1. Die dagen zijn er nu eenmaal, ook ik heb ze meegemaakt. Gelukkig is er geen blijvende schade…….. (tenminste dat denk ik zelf, of ik moet inmiddels zo waanzinnig zijn 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s