Magisch voltooid verleden tijd!

AutoVakantie

Met je gezin op vakantie gaan… heus; het is een feestje. Je kijkt er ruime tijd van te voren naar uit en waar je ook naar toe gaat, of dat nou een vakantie op een Centerparcs in Nederland betreft, of naar een hotel in Zuid Frankrijk…. Je leeft er naar toe en je hebt er zin in! Gaan met die banaan, zonnetje op je bol en de zomerse wind door je haren. Zalig, niet waar?

Nu is het wel zo dat je met kinderen, en zeker met jónge kinderen, niet kunt spreken van een paar onderbroeken, een gummetje en een schoon shirt in een tas gooien (in tegenstelling tot hoe mijn man z’n koffer zou inpakken als ik het niet zou doen ;-)). Want ik bedoel, wanneer je met kleine kinderen een middagje naar de stad gaat, moet je al rekening houden met een tas ter grootte van een weekendkoffer met een groot scala aan spullen, laat staan wanneer je een weekje of langer weg gaat! En dan praten we nog niet eens over de bijkomstige dingen die gaan om: in en betreffende de auto. Leuk hoor, met de auto op vakantie, but people, you need to be prepared!!!!! Even (wo)men-2-(wo)men… parent-2-parent… Kinderen onder de acht jaar hebben het vermogen om je als ouder zijnde… ja, hoe zeg ik dit nou eens beschaafd…. COMPLEET GESCHIFT TE KRIJGEN. Dus…. Wees goed voorbereid. Ik som dingen op als; portable dvd-spelertjes, reis-spelletjes, reis-ziekte-pilletjes, een plaspot, wc-papier, zonneschermpjes aan de ramen, parasols, petten, zonnebrillen, pampers & doekjes (en vooral deze laatste twee dícht in de buurt voor de pak), maar ook koek, snoep, pakjes drinken, alsmede pak-houdertjes (anders plakt de godganse achterbank weer) AND SO ON, AND SO ON! En… mensen, heb geen illusies: al deze genoemde zaken heb je al nodig nog voordat je je stadsgrenzen over bent.

Ik ben onlangs op een erg fijne website gestuit, volledig gericht op baby’s en kleine kinderen. Niet alleen met betrekking tot spulletjes die alles te maken hebben met een baby-uitzet (zowel vóór de bevalling, als er ná), maar ook wat betreft het op vakantie gaan. Ik neem de vrijheid om deze website te benoemen: BabyhuysWebshop.nl .

Zo hebben zij bijvoorbeeld, ter voorbereiding op het jonge gezin wat de auto-uitdaging naar Spanje aan durft, een zogeheten “Vakantiepack”. Deze bevat onder andere twee autoschermpjes, een muggennet, regenhoes voor de buggy en tevens een degelijke parasol. Zag dat deze “packs” op het moment in de aanbieding zijn van Euro 44,80 , voor Euro 33,95. (klik: hier!). Tja, mensen, ik kan de tip maar meegeven (wij hebben namelijk zeer onlangs zelf in totaal 20 freakin’ uren in de auto gezeten van en naar Frankrijk en we kunnen ons momenteel ervaringsexperts noemen als het gaat om een autovakantie met kids ;-)).

Het is magisch, werkelijk magisch…. kinderen hebben. Maar je komt ineens in een wereld terecht waarbij een simpele backpack op je rug vol-kó-men voltooid verleden tijd is.

Maar wél: magisch voltooid verleden tijd. Dat dan weer wel ;-).

© Eveline – Juni 2014

2 thoughts on “Magisch voltooid verleden tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s