Blote bungelende tieten!

En voor je het weet ben je een dag of vijf verder. Niet dat je je als pas bevallende vrouw van enige vorm van tijd bewust bent hoor, want iedere dag en nacht lopen als een lange pruttelende scheet in elkaar over. Dat is sowieso het geval, maar al helemaal als je borstvoeding geeft. Vannacht werd onze zoon om de 1,5 uur wakker voor een voeding. Aiiiii!

Ze zouden de zestienjarigen die niet kunnen wachten om bewust zwanger te raken, eens een weekje moeten laten meelopen. Maar dan wel een weekje nadát de kraamhulp weg is en alles dus weer op eigen schouders komt. Buitenom het feit dat het krijgen van een kerngezonde telg echt het allermooiste is wat je je maar kunt wensen, is het tevens hard werken. Zeker in het nog ritmeloze begin.

Vanmiddag was ik zoontje-lief borstvoeding aan het geven en moest (zittend op de bank notabene!) m’n best doen om niet in slaap te vallen. Toen hij gevoed was, legde ik hem in de wandelwagen en hoorde plots de deurbel. De kraamhulp was net onze twee dochters onder de douche aan het zetten en dus liep ik zelf even naar de deur.

Nog nét voor het open doen besefte ik dat beide borsten nog onbedekt uit de voedings-bh bungelden en m’n truitje halverwege m’n buik hing.

Charmant!

Omdat dáár een foto van maken en hier plaatsen me toch net wat te ver ging ;-), verblijd ik de wereld liever met dit heerlijke koppie…

20140810-223041-81041458.jpg

En dan weet je weer waar je het allemaal voor doet =).

© Eveline – Augustus 2014

3 thoughts on “Blote bungelende tieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s