Auch!

IMG_1212.JPG

Buitenom zitten op een heerlijke roze (of eigenlijk blauwe) wolk, zijn zeker de eerste paar weken na een bevalling tevens ook wel wat pittig hier en daar.

Zo geef ik ook borstvoeding en ik moet zeggen; het gaat hartstikke goed. Het loopt als een tiet 😉 . Maar sinds gisteren begon 1 borst erg zeer te doen. Ondanks goed aanleggen en helemaal leeg laten drinken. Vannacht en vanmorgen werd het alleen maar erger, inclusief verhoging gevolgd door koorts en prikkels die door de borst schoten (schieten) waar ik me maar niet over zal uitlaten (stevig de tanden op elkaar zetten werkt het beste).

Oordeel van de dokter; borstontsteking. Shoot!! Antibiotica en ibuprofen op de receptenbon en op naar de apotheek.

Redelijk beroerd en steeds warmer wordend kwam ik aan bij de apotheek en toen ik eindelijk aan de beurt was, legde ik rillend het receptje op de balie.

Dus… een recept voor antibiotica, omdat ik tien dagen na mijn derde bevalling een borstontsteking naar aanleiding van borstvoeding heb opgelopen.

Bon!

Het vriendelijke meisje achter de toonbank nam het recept aan en begon te typen op haar computer. Daar zag ze blijkbaar een en ander aan meldingen in beeld van de voorgeschreven antibiotica en met de béste bedoelingen keek ze me doordringend aan en vroeg;

“Heeft u een kinderwens?”

Ik wist vervolgens niet goed of ik in huilen of in lachen moest uitbarsten. Een duidelijke “Nou, ik ben vorige week pas bevallen” voldeed volledig om aan te geven dat wij niet nog een diepgewortelde kinderwens hebben.

3 is enough, now give me my meds!

De reactie op dat gezicht.

Onbetaalbaar.

© Eveline – Augustus 2014

-Afbeelding via Google-

3 thoughts on “Auch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s