Wad’n armoei

Vanmorgen na het afzetten van de oudste op school, ging ik met de middelste- en met de jongste spruit de boodschappen doen. Wat een onderneming toch altijd ;-). We moesten buitenom de supermarkt nog wat meer winkels af en ineens besefte ik dat ik iets geks bij m’n linker grote teen voelde. Ik tilde m’n voet op en aanschouwde plots… een gat!!! Echt, een gat in m’n schoen! Ik liep gewoon op m’n blote teen!

Wad’n armoei! Moar moar!

Ik besloot meteen maar even naar de Scapino te gaan. Eenmaal daar trof ik über leuke pumpjes, in het blauw. Van het al bespottelijke bedrag van slechts 19 Euro 95, nu afgeprijsd voor 12. Daar kan ik ze zelf niet voor maken! De kassa gaf uiteindelijk zelfs maar een tientje aan. Tien Euro om zonder gat verder te lopen! Ik zeg; goede deal!

Eenmaal afgerekend, liep ik de Scapino uit, met de bedoeling om gelijk de oude met de nieuwe schoenen te ruilen aan de voetjes (waarom ik dat binnen niet direct had gedaan, weet niemand!). Maar ik was de winkel nog niet goed en wel uit, of ik kwam de eerste bekende alweer tegen en ja, dan wordt er even gekletst. En toen de volgende. En de volgende. En ik dacht niet meer aan de schoenen! Na alle chit-chat deed ik vervolgens de boodschappen verder en uiteindelijk vervolgden de kids en ik onze weg weer naar huis.

Pas thuis kwam ik tot het besef dat ik nog altijd met dat gat in m’n schoen rond liep en m’n nieuwe schoentjes nog in de doos zaten. Zucht! Hoezo veel aan m’n hoofd?! 😉

Had ik ze net zo goed niet kunnen kopen, aangezien er thuis nog best wel één en ander staat… *whistle*…

Hè, wat vervelend nou! 😀

IMG_1573.JPG

© Eveline – Augustus 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s