Speelgoed-dwangbuis

Er zijn een aantal dingen in het leven die ik niet begrijp. Zoals: waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe. Het heelal. De dood. En verpakkingen waar speelgoed in zit!

EVEN SERIEUS!!!

Nu begrijp ik heus wel, dat speelgoed vast in de doos moet zitten. De doos is namelijk vaak beveiligd, maar het speelgoed zelf niet, en dus moet dat niet in één hand-omdraai te jatten kunnen zijn. Bon, dat snap ik, c’est ca! Maar de maatregelen die je moet treffen om een simpele pop met toebehoren uit een doos te halen, zijn absurd. Je hebt niet alleen een schaar, een zakmes, een bijl, een hogedruk-spuit, een beschrijving puur en alleen voor de verpakking en een goede dosis zelfspot nodig, maar ook behoorlijk wat uithoudingsvermogen. Anders red je het gewoon niet om een cadeau wat ze voor hun derde verjaardag hebben gehad, vóór hun 18e uit te pakken.

Gisteren was het grote feest voor onze twee dochters en zo heeft de jongste dame onder andere een Dora-laptop gekregen. Leuk! Vanmorgen besloot mevrouw er mee te willen spelen.

Nou werkelijk!!!! Plakband, tyraps, touw, ducktape, plastic-ringen… Hou toch op!!!! Soort speelgoed-dwangbuis waar die zich in bevond.

Tegen de tijd dat ik dat ding uit z’n verpakking had gekregen (2 koppen koffie en een paar zondags-vloeken later), keek ik op en zag… dat mevrouwtje het allang had afgetaaid. Ze was verder op, in de woonkamer op haar kont gaan zitten en speelde met haar houten blokken.

Toedeledokie!

IMG_2434.JPG

© Eveline – September 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s