Mooi begin van een nieuwe week =)

Toen ik vandaag bij een aantal kennissen op Facebook de term ‘herfst’ voorbij zag komen, was mijn eerste reactie eigenlijk; ‘Also-also… één dagje wat minder weer en men gaat gelijk weer zitten zeveren’. Maar ineens besefte ik het; er werd helemaal gezeverd… gister is officieel de herfst begonnen !!!! Jeetje, wat gaat dat jaar toch snel. We gaan langzaam de koude maanden weer in. Hatsjiekiedé!

En voordat we met z’n allen in een najaars-katzwijm vallen; ook de herfst heeft zijn charme. Echt lieve mensen! Om te beginnen de prachtige kleuren buiten (de hobby-fotograaf kan z’n plezier niet op). Je voelt de zomer langzaam wegebben, de lucht wordt steeds wat frisser en op een gegeven moment haal je die heerlijke winterjas weer te voorschijn. Een mooie sjaal en sjieke handschoenen maken het af. En… je steekt het kacheltje weer aan. Bij de geur van de centrale verwarming die voor het eerst sinds lange tijd weer gaat branden, maak je een warme chocolademelk. En ach, wat kan ons het schelen; toefje slagroom erbij! 😉

Ja, echt; ook de herfst heeft zijn charmes. Het seizoen wat gisteren is in gegaan, heeft veel mooie facetten.

Geniet er dus van =). Mooi begin van een nieuwe week.

IMG_2496.JPG

© Eveline – September 2014

Afbeelding verkregen via Google.nl

One thought on “Mooi begin van een nieuwe week =)

  1. Ik vind de herfst echt het mooiste seizoen van het jaar. Ik snap ook nooit zo goed waarom mensen er zo over zeuren. De kleuren zijn prachtig. En het weer is meestal perfect (najaarszon, heerlijk). Van mij mag het altijd voorjaar en herfst zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s