Ken je partner!

Mijn man heeft een andere radio in mijn auto geïnstalleerd en legde me daarna uit hoe de knopjes werken. Hij liet me tevens weten; onder de nummers 1 t/m 5 zitten de meeste leuke radiostations, zoals Q-music, Radio 538, etc.! Betreffende de 2 draaiknoppen die zich op de radio bevinden zei hij;

“Níet aan deze knop draaien voor het volume, want die is niet voor volume, je gaat hiermee naar nieuwe zenders zoeken en dan is’tie weer ruizig en ellendig, dus hier gewoon niet aan zitten!! Díe is wel voor het volume!”

…terwijl hij wees naar de goede knop.

“Dus vrouw: dít is volume, en dát is een knop waar we afblijven!”.

Mijn reactie hierop was;

“Hallo, ik ben geen retard hoor, komt wel goed!!!”.

Vorige week was het kinderfeestje van onze oudste dochter en toen er een leuk muziekje op kwam, wilde het vriendinnetje van mijn dochter (die naast mij van voor zat), goedbedoeld de radio harder zetten.

“Mag dat?” had ze gevraagd.

Op mijn ‘tuurlijk’ ging ze vliegensvlug met haar hand naar de knoppen en nog voor ik kon zeggen welke knop ze moest hebben, draaide ze al. Oh shoot, verkeerde knop dus! Wist dat kind veel! Een ruis op de zender was het gevolg en terug draaien had geen zin, merkte ik meteen al op. Radio 538 was foetsie en blijkbaar was ik toch meer retard dan ik zelf dacht, want ik kreeg het ook niet meer goed. Dan maar op een andere zender gezet.

Afgelopen week had mijn man de auto nodig, want hij en een maat gingen op pad. Radio 538 is ver z’n favoriet en daar zal hij ‘m dan ook als eerste op gezet hebben. En ik weet zéker hé mensen, dat zijn reactie op het oorverdovende geruis is geweest;

“Ik had het nog zó gezegd, niet aan deze knop draaien! Dát is de volume knop, dít is afblijven! Kunt ook niks aan die vrouwen over laten hè!”.

Ik heb verder maar niks gevraagd noch gezegd. Ik had het namelijk inderdaad met het grootste gemak zelf veroorzaakt kunnen hebben :-P…

Luxe probleem, noemen ze dat toch? 😉

IMG_2741.JPG

© Eveline – September 2014

One thought on “Ken je partner!

  1. Zo herkenbaar. ‘Mijn’ autoradio was per ongeluk op standje cd gaan staan vorige week. Ben minstens vier dagen (al mijn kleine stukjes rijdende) op zoek geweest naar standje radio. Pfff….al die stomme knopjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s