WinterFair, WinActie =)

Ieder seizoen heeft zijn charmes. Ook (en vooral?) de winter. Het kacheltje lekker aan, de wollensokken boven water, kopjes warme chocolademelk en kerstmarkten. Al die kneuterigheid waar ik ziels-zalig-gelukkig van word.

Ook de beurzen gaan heerlijk door in de winter, en zo is er ook de Winter-Fair beurs in de Ahoy Rotterdam, van 3 t/m 7 december. Een grandioos event, waar zowel de man als de vrouw een leuke dag kan beleven. Verschillende stands met zeer uiteenlopende onderwerpen staan uitgestald. Van lekker eten, kleding, reizen, auto’s, kerstversiering, tot aan beauty…. je kunt er op de Winter-Fair mee aan je trekken komen, op de ruim 14.000 vierkante meter. En omdat het in overdekte hallen is, zit je er hoe dan ook lekker warmpjes bij, ongeacht kou of regen.

Niet alleen kun je voor de gezelligheid en mooie spulletjes naar de Winter-Fair, maar ook is er een maatschappelijke verdieping; een arbeidsmarkt-plein dat in samenwerking met de gemeente en diverse instanties tot stand is gebracht, met thema’s zoals werk, opleiding, financiën en vrijwilligerswerk.

En…. lieve volgers van mijn blog… in samenwerking met
Rotterdam Expo & Events, verloot ik aan één van jullie, 2 kaarten voor dit super event!!! =)

WAT MOET JE ER VOOR DOEN OM KANS TE MAKEN?

1. Like mijn Facebook-pagina: About my so called life
(Mits je dat niet al doet 😉 ).

(Voor de trouwe lezer die geen Facebook heeft; volg mij hier dan op mijn site zelf, door je mailadres in de rechterkolom achter te laten (indien je dat niet al doet). Op die manier kun je dus ook deelnemen!)

2. Zet in een reactie hieronder (of in een reactie op het Facebook-bericht wat hier over gaat) in 1 zin, waarom jíj deze twee kaarten zou moeten of juist willen winnen. Degene met de (mijns inziens) meest originele, leukste, aangrijpendste en/of grappigste reactie, wint de 2 kaarten.

/// Deze winactie loopt t/m 15 november 2014. Op maandag 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt! ///
foto (10)

Oké lieverds, zet je crea-bea-hoed op en verzin, een leuke zin!!! 😀

Voor meer informatie omtrent de Winter-Fair klik hier.

© Eveline – November 2014

2 thoughts on “WinterFair, WinActie =)

  1. Ik zou deze kaarten dolgraag willen winnen om mijn moeder mee te nemen naar deze beurs; ze gaat al een tijdje niet meer op vakantie en dit zou een perfect uitje voor moeder en dochter zijn. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s