Lifestyle mama blog

Vanaf begin van het nieuwe jaar wil ik mijn site in een nieuw jasje gaan steken en daar wordt nog volop over nagedacht / aan gewerkt. Wat betreft de invulling blijf je bij mij terecht kunnen voor wat je tot nu toe gewend bent; een hele hoop verhalen over mijn kinderen, mijn belevenissen, mijn stomme en briljante (ofwel iets-minder stomme) acties :-P, visie op wetenschap en geloof en ga zo nog maar even door.

Echter, vanaf volgende week wil ik wel gaan werken met een aantal vaste items, op vaste dagen. Zo zal er op maandag, woensdag en vrijdag een lifestyle-blog online komen. En lifestyle is een zeer ruim begrip; eigenlijk alle dagelijkse, humorvolle of juist hele serieuze blogs kunnen onder noemer “lifestyle” hier bij mij de revue passeren.

Op dinsdag zal er standaard een beauty-blog online komen. Dit kan een review zijn, maar ook een andere insteek hebben. Hoe dan ook; het uitgangspunt zal “beauty” zijn.

Op donderdag is het fashion-dag. Eén of meerdere kledingstukken (of schoenen, tassen, sieraden, etc.) die ik dan zal bespreken, laten zien en aankaarten, of juist ook weer fashion-gericht iets totaal anders. En dit kan óók met mode voor de kindjes te maken hebben.

Op zaterdag is het winactie-aankondiging of winactie-update-dag (alléén indien van toepassing natuurlijk).

Op zondag zal er een nieuw recept online komen. Voor de lekkere eters onder ons ;-).

Dit alles vanaf december 2014 (ofwel vanaf volgende week). Iedere blog zal in de ochtend vóór 09.00 uur online komen.

Uiteraard wil ik de spontane blogs behouden en kan het dus ook best voorkomen dat er nog een extra blog later de dag online komt, in wát voor categorie dan ook =) ;-).

Hopelijk ervaren jullie deze iets vastere structuur ook als fijn :-D.

En dank allemaal voor het volgen mijn blog. Ik waardeer het enorm. Wees welkom !!!

IMG_4613-2.JPG

© Eveline – November 2014

4 thoughts on “Lifestyle mama blog

    • Haha, super leuk =). Het zal vóór 9 uur zijn. Ik wil starten met door de weeks standaard om 07.15 en in het weekend om 08.15. Mocht dit goed ontvangen worden, hou ik het zo. Zo niet; dan schuif ik daar nog wat mee. Zodoende dat ik zeg “voor 9 uur”. Heb ik nog wat speling ;-). xxx

  1. Wat een goed idee en heel fijn ook. Een vast patroon houden toch wel veel mensen van, ik hoop dat het iedereen (en jou ook) goed zal bevallen. Ik ben benieuwd, ik houd je blog vol spanning in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s