Glitter and glamour nagellak

Welke vrouw gebruikt het niet zo nu en dan; nagellak! Over het algemeen heb ik goedkope nagellakjes in een hele, héle hoop kleuren, maar onlangs heb ik een duurdere, nogal opvallende nagellak in huis gehaald, en wel die van “Collistar“, kleur 621; “Platinum Strass effect”.

IMG_4691.JPG

Een prachtige, volle nagellak met een hoop goud en glitter. I loved it, gelijk vanaf het plaatje al en wilde ‘m snel uit proberen.

IMG_4692.JPG

Bij het opbrengen merk je al gelijk dat het kwalitatief een goed ogende nagellak is. Met 1 laagje kom je al een heel eind;

IMG_4698.JPG

Echter, met 2 laagjes is het nog net iets mooier;

IMG_4700.JPG

Mijn twee dochters zagen dit, en schoven met hun handjes, mooi op een rijtje, ook aan tafel. Ik ben even bezig geweest dus ;-).

Het enige minpuntje aan deze lak, is dat het er érg snel af gaat. En niet in kleine afgebladderde stukjes, maar kan best zijn dat je er na 2 dagen een halve nagel afplukt. Althans; de nagel blijft wel zitten :-P, maar het halve oppervlak aan nagellak ben je ineens kwijt. Juist ómdat hij zo dik, en da’s jammer.

Desalniettemin; mooi!!! O.a. te verkrijgen bij bol.com voor Euro 13,70.

(Let op; kort nadat ik deze nagellak in huis had, zag ik bij de Etos een bak met 30 en 50% kortings-artikelen, waar deze ook in lag!! Het is de moeite waard om even rond te kijken dus, gezien die best wat kost 😉 ).

Have a glitter-fun-polish-day =).

© Eveline – December 2014

8 thoughts on “Glitter and glamour nagellak

  1. Wat een prachtig lakje! Jammer inderdaad dat hij zo snel gaat bladeren voor die prijs. Maar mijn ervaring met glitterlak is dat dat zo wie zo wel snel gebeurt.

  2. Ik zag vandaag bij de Hema ook erg mooie en betaalbare glitterlak. Die lak blijft over het algemeen wel brij lang zitten, misschien dat je hier nog iets van aan je collectie toe kunt voegen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s