Also classy at night!

Hoewel je ’s nachts ook prima in een oud verwassen T-shirt kunt slapen, is mooie nachtkleding natuurlijk nooit verkeerd. En al helemáál niet wanneer je nog niet zo lang geleden een zwangerschap achter de rug hebt gehad, met 9 maanden lang een extra kilootje hier, en wellicht een striae-streepje daar. Oh gosh!

Wat ik zelf altijd een prettige winkel hiervoor vind, is de Hunkemöller, zowel in het echt, als de online-winkel. Óok op de mobiele telefoon is die laatste namelijk erg toegankelijk, tevens met betalen.

In dit blog bespreek ik 3 (mijns inziens) leuke en/of moois nachtmode-items.

Te beginnen met dit zwarte jurkje:

Slipdress Modal Lace

IMG_4805.PNG

Stijlvol, elegant & sexy. Wel met gepaste mate sexy, zodat je (want zo denk ik als mama-zijnde dan ook maar weer) hier ’s nachts ook in, naar je huilende kind kan gaan kijken, zonder je ongemakkelijk te voelen of eerst nog angstvallig naar een badjas te gristen 😉 . Ideaal! En… voor een leuk prijsje; Euro 24,99.

En how about dit jurkje:

Marja Lace NS

IMG_4807.PNG

Mooie print, mooie lengte. Sexy kan ik ‘m niet perse noemen, maar wel stijlvol en allermeest schattig. Love it! Ook aardig geprijsd voor Euro 17,50.

En als laatste, mensen, ik kon het tóch niet laten;

Nachthemd Lips

IMG_4806.PNG

Oke, het is dan wel geen oud verwassen T-shirt, maar wel een heerlijk (zo oogt het dan toch) zittend nachthemd. En voor Euro 12,99 kun je niet sukkelen.

Daarbij komt op dit moment kijken dat je zo te zien vanaf 3 items 30% korting krijgt. Niet vervelend!! (Om naar de Hunkemöller-webwinkel te gaan voor deze en meer kleding, klik hier).

En anders; zijn dit leuke bedraagjes om als cadeautje voor in de december-maand te vragen ;-).

Op deze manier “loop” je er ook in de nacht als een classy lady bij =).

© Eveline – December 2014

2 thoughts on “Also classy at night!

  1. Leuke nachthemmekes inderdaad! Ik opteer alleen met deze vrieskou en onze enkele beglazing voor dikke, onflateuze flanellen pyjamas met Mickey Mouse print hahaha! 😀 Vergeet de geitenwollensokken er niet bij 😉 De nachthemdjes haal ik weer uit het vet als de zon begint te schijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s