Jan Steen geeft extra licht

Vanaf het moment dat je gezegend wordt met van die kleine belhamels (beter bekend als kinderen), moet je je bewust zijn van het feit dat je in den begin jaren, zo’n minimaal acht jaar (ja; tenminste 8 ja!), met zaken te maken krijgt als; lekker op je bankie denken te kunnen gaan zitten en vervolgens een power ranger in je reet krijgen, je nek breken over zelf-rond-bewegend speelgoed, wat dan vervolgens ook nog eens geluid gaat maken, en piesende-poppen tot naast het toilet.

Bon. Het went. Echt!

Maar zo zijn er dus ook licht-gevende-schoenen voor kinderen. Schoenen die licht gaan geven op het moment dat ermee gelopen wordt. En, eerlijk gezegd… zijn die best leuk =) !!!! Het innerlijke kind van de volwassen-mama ontpopt….

IMG_5032.JPG

Dit zijn meisjes gympen van het merk ‘Skechers’. Ze zijn zilver/roze/paars van kleur, geven licht bij de tenen en aan de zijkant, én ze hebben klittenband. En dat laatste is zo veel beter dan veters, trust me on this one!

Onze oudste dochter heeft deze schoenen cadeau gehad voor haar verjaardag (half september) en ze draagt ze toch zeker 3 à 4 van de 7 dagen, per week. Na drie maanden vrij intensief dragen, zou je je kunnen afvragen of dat schoeisel er dan nog wel uit ziet…. Aaaaaah, jawellll! Kijk hier;

IMG_5030.JPG

En ze zien er niet alleen nog steeds redelijk uit, maar de lichtjes doen het óók gewoon nog altijd. Echt top dus!

Prijs van dit paar kinderschoenen;
€ 44,99

Te koop bij o.a. Wehkamp (klik hier) en ze zijn te verkrijgen in de maten 21 t/m 31.

Enfin, de kids zijn er blij mee, het staat leuk én het is kwaliteit. En ach… een paar lichtflitsjes erbij in dat huishouden van Jan steen, dat kan dan ook nog wel ;-).

© Eveline – December 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s