Smeer jezelf rimpelvrij?

Met een beetje geluk, worden we allemaal oud en gerimpeld. Dat is, als het goed is dan toch, de normale gang van zaken. Maar hóe je oud en gerimpeld wordt, schijn je deels zelf in de hand te kunnen hebben. Een kettingroker zal zeer vermoedelijk sneller en meer rimpelen dan een niet-kettingroker. Maar ach, het is ook wel relatief te noemen, want sommige mensen stomen als boten en zien er op hun tachtigste nog geen jaar ouder uit dan zestig. Maar enfin, ik dwaal af.

Er is mij wel eens verteld; het maakt niet wat je smeert, maar dát je smeert, wat goed is voor je huid en het behoud daarvan, met name je gezichtshuid.

Als het aan komt op gezichtsverzorging kan ik zeggen dat ik toch wel vanaf ongeveer mijn twintigste netjes een dag-& een nachtcrèmepje gebruik. Ik heb in de begin jaren behoorlijk heen en weer geswitched tussen merken, omdat ik eigenlijk niet direct een echt fijne kon vinden waarbij ook de prijs/kwaliteit-verhouding goed uit de bus kwam. Ik heb bijvoorbeeld wel eens een hele dure gehad, maar kon dan geen verschil merken met een hele goedkope. Kijk, ik kan natuurlijk niet zeggen of zo’n dure crème dan met langdurig gebruik eventueel wel meer teweeg zou brengen, maar op korte termijn merkte ik geen verschil.

De laatste paar jaar gebruik ik met veel plezier de crèmes van het eigen huismerk van de Etos; de Hydraterende voor de normale-& gemende huid.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e64/47186863/files/2014/12/img_5378.jpg

De dagcrème is een fijne, zachte crème die goed uitsmeerbaar is, maar weer niet té dun. Wordt goed opgenomen door de huid. Het is dan ook een goede basis voor onder je make-up.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e64/47186863/files/2014/12/img_5380.jpg

De nachtcrème van de zelfde serie is een wat dikkere crème, zoals het een nachtcrème ook betaamt. Smeert wel goed uit ook.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e64/47186863/files/2014/12/img_5381.jpg

Uiteraard breng je de crèmes pas aan, nadat je je gezicht goed schoon hebt gemaakt. En een leuke bijkomstigheid; ze ruiken zo lekker =).

De prijs is overigens lachwekkend. Lachwekkend goed voor je portemonnee dus. Ze kosten namelijk per stuk € 3,49 en op dit moment heb je de actie 50% korting. Of wel; 2 halen, 1 betalen. Etos it is!

Ik zou zeggen; smeer ze ;-).

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e64/47186863/files/2014/12/img_5384.jpg

© Eveline – December 2014

One thought on “Smeer jezelf rimpelvrij?

  1. Goede aanrader Eveline! Ik heb een nogal moeilijke huid (erg gevoelig) dus ik durf niet altijd direct toe te geven aan een crème. Als het dan een crème is die niet te veel geld kost, kan ik wel een potje mee naar huis nemen, maar het dure spul durf ik mij niet zomaar aan te wagen. Dan vertel je zo’n dame dat en dat zit ze je met ongelovige ogen aan te kijken – terwijl ik denk: Een brandende huid is geen pretje madam, dat kan ik u verzekeren!
    Ik zal deze eens in mijn achterhoofd houden als ik de crème van nu op heb 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s