Bert

Het epileren van de wenkbrauw… Een fenomeen wat vrouwen over de hele wereld dagelijks toepassen. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk goed?

2015/01/img_6292.jpg

Trek een denkbeeldige lijn langs je neus recht omhoog tot boven je oog. Daar waar hij zogezegd eindigt, begint je wenkbrauw. Alles wat er richting andere kant buiten valt mag worden geëpileerd.

De denkbeeldige lijn zoals op de foto te zien is, die langs de iris omhoog loopt, geeft het hoogste punt aan bij de wenkbrauw.

Het einde van de wenkbrauw kan bepaald worden door een denkbeeldige lijn langs je oog te trekken schuin naar je wenkbrauw. Alles wat er aan haartjes weer naast valt, mag worden weggehaald.

Tips;

– Epileer nóóit de bovenkant van de wenkbrauw, louter de onderkant.

– Om de pijn te verzachten kun je met een wattenschijfje en wat koud water over je wenkbrauw heen, elke keer als het wat begint te branden. Dit verzacht de pijn.

– Haal liever te weinig, dan te veel weg. Haal je per ongeluk toch te veel weg? Gebruik een wenkbrauw potloodje om het een beetje bij te kleuren.

Enfin, heb zelf ook gelijk maar weer mijn schoonheidsspecialiste gebeld voor een afspraak…. Het is namelijk hoognodig… weer nodig!

Nou, nog 1 selfie dan, voor ik deze blog beëindig 😉 …

2015/01/img_6319.jpg

© Eveline – Januari 2015

(Bron-&afbeelding vermelding; diversen via Google.nl)

One thought on “Bert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s