Beautiful?

Vandaag een bijzonder item op deze #Beauty-blog-dag. De één zal het namelijk, net zoals ik, inderdaad een vorm van “beauty” vinden, de ander zal er van gruwelen en het om de dooie dood niet op z’n lichaam laten zetten. Ik heb het over; tatoeages.

De term tatoeage komt zeer vermoedelijk uit het Tahitiaans, van het woord ‘Tatu’, wat streep of vlek betekent. Een tatoeage is een permanente versiering op het lichaam, die mogelijk wordt gemaakt doordat er inkt net onder de opperhuid aangebracht wordt. Korte pijn, lang plezier. Althans, zo zie ik het dan 😉 .

Zelf ik heb 3 tatoeages; één op mijn enkel, één op mijn voet en één in mijn lies.

De tatoeage op mijn voet is de grootste. En, toegegeven: deze was ook het meest pijnlijk. Het ging wel hoor, maar hoe meer naar de zijkant van de voet, hoe minder aangenaam het werd. Het was even flink kiezen bijten, maarrrr; nog altijd erg blij met het resultaat.

2015/01/img_6466.jpg

“Larger than life”, staat voor mij voor een hele hoop dingen. Voor mijn moeder*, voor het leven, voor wat er (hopelijk) na komt, én (last but not least) voor mijn fanschap betreffende de band van wie het nummer afkomstig is. Een hoop vliegen, in 1 kla… uuuh; tatoeage dus =).

Of ik er nog één wil? Best! Maar hier ben ik nog over in conclaaf met mezelf. Ik hou niet van opzichtige plekken voor een tatoeage namelijk en voor m’n gevoel heb ik de overige beschikbare plekken gehad inmiddels. Nu is je voet natuurlijk ook niet helemaal altijd verborgen, maar ik bedoel eigenlijk meer zaken als armen, hals, gezicht… dat hoeft voor mij niet zo.

De meest getatoeëerde man op aarde heeft mee gedaan aan een concealer-reclame. Bijna bizar om te zien! Ennuh… trouwens een overduidelijk goed spulletje, die Dermablend… Verhult wel, zeg maar! Soort van!

Yoooooo;

2015/01/img_6473.jpg

Onlangs vroeg één van de dochters of ze ook een tattoo mocht hebben. Ik liet haar weten dat ze die keuze zelf mocht maken wanneer ze volwassen is, maar dat haar huidje tot die tijd puur en puntgaaf blijft. Ze begon te mopperen en zei;

“Nou, dan onthoud ik het wel tot dan hoor, dat ik Woezel en Pip op m’n buik wil hebben!”.

Is goed meid! Onthoud jij dat dan maar. Zal ik dat ook doen ;-)…

2015/01/img_6468.jpg

© Eveline – Januari 2015

Bron-&Afbeelding vermelding (op mijn eigen foto na); diversen via Google.nl en Wikipedia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s