Reader’s saturday!

Vanaf volgende maand (maart dus) zal ik een nieuw item het leven inblazen hier op mijn blog. Iedere éérste zaterdag van de maand zal ik een boek-review doen. Het boek wat ik in de maand daarvoor gelezen heb, zal ik dan bespreken en mijn mening over geven.

In eerste instantie flitste er door mijn gedachte om dit item iedere week terug te laten komen, maar besefte toen dat ik nog nét geen toiletbezoeken moet inplannen, maar dan heb je het wel ver gehad ;-). Druk-druk dus. De kans dat ik op dit moment een boek per week uitlees (en op dat tempo wíl lezen, die kostbare vrije momentjes op m’n gat) is nihil :-P.

Echter, een boek per maand is te doen, realistisch & mijne inziens erg leuk 😊.

Ik heb er ontzettend veel zin in!! Hopelijk kijken jullie er ook naar uit 👍.

IMG_6618

© Eveline – Februari 2015

3 thoughts on “Reader’s saturday!

  1. Kijk er naar uit. Alhoewel ik me dus echt afvraag of je dit gaat lukken wat tijd betreft. Zelf ben ik nogal goed om veel te doen in de uren van de dag, maar ook nog eens een boek lezen…? Afijn, succes!

    • Ja, ik lijk soms ook wel uren in 1 dag te kort te komen ;-), maar gemiddeld genomen kom ik wel aan een boek per maand hoor 😉. Afgelopen maanden was het iets minder, maar 1 boek per maand is goed te lezen. Heerlijk, stimuleert me om weer wat vaker met een boek op de bank te “curlen”. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s