Jutezak next?

Babykleertjes kun je zo goedkoop en zo duur verkrijgen als je maar wilt. Van de Zeeman tot de grote baby-merken en alles er tussen in; voor ieder zijn portemonnee wat wils 👍.

De C&A heeft ook regelmatig leuke babykleertjes en zit vaak qua prijs mooi in de zogezegde “middenmoots”-prijsklasse. In de kledingkast van onze 6-maanden oude zoon, hangt een setje van de C&A te wachten totdat baby-lief éindelijk die maat heeft (wat nog net niet het geval is). Maar, pakje is leuk genoeg om hier (alvast) te bespreken.

IMG_6872

Het betreft een setje met een leuke, semi warme trui met (duidelijk zichtbaar 😜); Mickey Mouse er op. Daar smelt je toch al van, zelfs zónder baby er in? 😉

IMG_6870

Het broekje is een stoer spijkerbroekje met aan de onderkant bij beide pijpen een omgeklapt randje, wat vast zit. Dit hoort, dus ga niet als een malloot dat randje om proberen te klappen.

Ik spreek uit ervaring. Kuch.

IMG_6871

De prijs voor dit pakje; € 24,90.

Ben benieuwd hoe het ‘m staat. Hoewel, dat vraag ik me eigenlijk helemaal niet af, want baby’s staan alles leuk. Die komen met een jute-zak nog weg.

Misschien een ideetje voor de C&A? Jute-baby-pakjes? 😉

© Eveline – Februari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s