Lente kriebels

Oké, oké… het is nog volop winter en het vriest zelfs nog gedurende sommige nachten, maar ik kan er niks aan doen; bij de eerste de beste zonne-achtige-lente-bries stijgt het mij gelijk naar de bol. Lente, lente, lente toch! Wat zit ik op je te wachten 😄. De winter heeft ook z’n charmes, echt waar, maar ik vind het welletjes.

Om de lente-kriebels wat te prikkelen, laat ik vandaag een paar “Lente-jasjes” zien. Althans… 3 trenchcoats. Officieel gezien is een trenchcoat een regenjas, gemaakt van gabardine, leer of popeline. Het uiterlijk dankt de jas aan zijn militaire oorsprong. Trenchcoats zijn van die jassen die te koud zijn voor de winter, maar te warm voor de zomer. En, u raadt het al; bij uitstek geschikt voor de lente!

Trenchcoat 1; Only

foto (26)

Mijn favoriet! Elegante trenchcoat, die door de donkere band nét nog wat stijlvoller wordt en het getailleerde gedeelte het puntje op de i geeft. Te verkrijgen in de maten XS t/m XL. Prijs; € 59,95. Onder andere te bestellen via Zalando.

Trenchcoat 2; Esprit

foto (27)

Deze rode trenchcoat van Esperit valt (bij mij dan toch) ook erg goed in de smaak. Sowieso de rode kleur, maar ook het model van de jas. Verkrijgbaar in de maten 34 t/m 44. De prijs; € 99,95 en deze jas is onder andere te bestellen via Zalando.

Trenchcoat 3; H&M

foto (28)

H&M; ook altijd goed =). Licht getailleerde trenchoat van geweven kwaliteit met knoopsluiting voor en steekzakken. Te bestellen in de maten 34 t/m 46. Prijs; € 59,99. Te bestellen via de H&M-site.

Kortom; laat het maar weer beter weer worden, zodat dergelijke jassen weer uit de kast getrokken kunnen worden of in huis kunnen worden gehaald. De temperatuur mag wat mij betreft weer richting het getal van mijn leeftijd gaan.

Hoewel… zó warm hoeft het nou ook weer niet te worden 😉…

© Eveline – Februari 2015

2 thoughts on “Lente kriebels

  1. Ik heb toevallig twee weken terug een klassieke trenchcoat (beige of oatmeal zoals ze zo leuk bedacht hebben hierboven) bij de Hema gekocht. Ben er heel erg blij mee en ik kan ook al niet wachten om hem aan te doen, laat die lente maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s