Anti rimpel?

Deze maand mag ik er weer een jaartje bij tellen. Twee-en-dertig! Ik ga er voor het gemak even van uit nog niet eens op de helft te zitten. Hell, nog niet eens op een derde, dus ik ga er -voor dat zelfde gemak- maar even van uit dat ik m’n kop nog lang mag bekijken in de spiegel 😜. Jolly! Ik heb al járen een dag- en een nachtcrème, maar nog geen anti rimpel crème. Klinkt zo bejaard. Maar wellicht toch een mooie gelegenheid om daar deze maand eens mee te beginnen 😉. Gewoon. Voorzorg!

Hmm – hmm.

IMG_7259

Rimpels kunnen een teken van veroudering zijn, maar niet iedereen krijgt er op dezelfde leeftijd mee te maken. Bij sommige begint dit op jonge leeftijd al, bij andere pas na het pensioen. Veel ervan is ook erfelijk bepaald. Het hebben van een gezonde levensstijl en zo weinig mogelijk (of gedoseerd) zon toelaten, gaat de ontwikkeling van rimpels tegen. Maar wat is nou de werkelijke oorzaak van rimpels? Naarmate we ouder worden breekt de huid collageen af. Voilà! En dit kun je aanvullen, door te smeren =). Maar wat dan?

IMG_7258

Vorig jaar kwam de rimpelcrème van de Lidl als beste uit de test! Hoe geweldig! Een smeerseltje onder 14 anderen, waarvan ook héle dure crèmes… Komt die van de Lidl als beste uit de bus. Een pot van nog geen € 3,-. Genius! Kun je nog eens een rimpeltje voor wegsmeren niet waar 😊.

Ik weet nog dat m’n moeder heel weinig en overigens ook pas heel laat is gaan rimpelen.

Good. Geeft hoop 😄. En tot die tijd…
Lidl-tje, gewoon voor de zekerheid. Ik ben benieuwd!

© Eveline – Maart 2015

Bron-&afbeeldingen vermelding; gezichtsrimpels.com, nu.nl en diversen via Google.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s