Boek! Titel; Maar je krijgt er wel heel veel voor terug.

Iedere eerste zaterdag van de maand zal ik een boek ter sprake brengen wat ik in de maand daaraan voorafgaand gelezen heb.

IMG_7296

“In ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’ beschrijft Bastiaan Ragas op eigen komische, openhartige wijze het vaderschap en bijkomende zaken als agendaseks, chronisch slaaptekort en het (ongewenste) bakfietsvaderschap. Het ideale vaderverhalenboek!”.

Dit staat op de achterkant van het boek zo beschreven. En ik ben het er helemaal mee eens, behalve dan dat het slechts een vaderverhalenboek zou zijn. Ik heb me ook werkelijk heerlijk met dit boek kunnen vermaken. Niet een te dikke pil, niet te dun, leuk en speels taalgebruik en vooral; herkenbaar!!!! Halleluja! Herkenbare situatie voor alle ouders, jong en oud.

Op een humorvolle, doch rauwe manier schetst de schrijver hoe het ís; het ouderschap. Niet louter koek en ei, rozengeur en maneschijn, maar gewoon; the real deal. Dat je bij de real deal dan tevens zo kunt lachen, is mooi meegenomen (en ook weer écht de real deal 😉).

Het leest lekker weg en is zelfs voor de drukke mama goed te behappen.

Van 1 tot 10 krijgt dit boek van mij;
Een 8!

Als een boek mij kan beroeren en in dit geval dus kan laten lachen, verdient ‘tie zeker een 8. Aanrader dus.

Nu eens kijken waar ik nu aan ga beginnen. Van de lach naar de thriller? Of valt het ouderschap ook wel een beetje onder die noemer? 😉

© Eveline – Maart 2015

One thought on “Boek! Titel; Maar je krijgt er wel heel veel voor terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s