Poezelige handjes?

Nou, iets wat ik in ieder geval niet heb en nooit zal krijgen, zijn poezelige handjes. Ik heb kleine handjes, en korte dikke, gerimpelde vingertjes. Dus! Ik ben 1,63, weeg 52 kilo en tóch, heb ik dikke, gerimpelde vingertjes. Geeft niks! Ze doen wat ze moet doen. Meestal heb ik wel lange (gel-) nagels erbij, zodat het geheel nog íets lijkt, maar momenteel heb ik die niet, alsmede niet eens nagellak op, dus is het zicht puur en rauw; gewoon zoals het is. Ik vind het prima, het hindert me niet. 

Waar ik met mijn handen wél hinder van ondervind, is dat ze (voornamelijk met koude dagen) heel erg droog kunnen worden. Écht droog. Ik heb al een hele hoop handcrèmes geprobeerd, maar eigenlijk geen naar mijn gading. Afgelopen hartje winter was het zo erg gesteld met mijn handjes, dat ik er maar pure vaseline op heb gesmeerd. Als gevolg dat je door het hele huis (en op mijn werk ook) mijn spoor van vette afdrukken kon volgen. Schoot ook niet echt op dus. 

Maarrrr…. Ik heb het gevonden! De handcrème-versie van vaseline! Die is goed. Heel goed! 

  

Combinatie van pure vaseline, met normale handcrème ingrediënten. Een combinatie die voor míjn handen heel goed doet. Gister was ook weer zo’n dagje; droge handen… 

  

Maar niets wat mijn tubetje toeverlaat niet aan kon… 

  

Huub-Huub-Huub… 

  

Voilà! Handjes weer gevoed. Op zulke dagen moet ik wel een paar keer per dag smeren hoor, dat wel 😉. 

Prijs van dit tubetje; €3,19. Momenteel in de actie bij de Etos voor €2,23. 

Dan wel geen poezelige handjes… Maar wel hele záchte 😊. 

© Eveline – Maart 2015

2 thoughts on “Poezelige handjes?

  1. ooo..ik heb hier ook zo last van. Kloven en ook pijnlijk..ik gebruik al een dike twee jaar handcreme van pure argan van Inecto. Alleen bij het kruidvat te koop, maar echt wonder crème.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s