Wie de schoen past… 

… die trekt hem aan! Het lenteweer komt er aan (ooit, op een hele mooie langverwachte dag), en wanneer dat gebeurt willen wij dames natuurlijk langzaam aan al de mooie open schoentjes uit de kast willen halen. Of… nieuwe schoenen willen kopen 

(altijd! Altijd!). 

Vandaag bespreek ik 3 paar PUMPS. Niet iedereen zal van pumps houden, maar zelf heb ik inmiddels een paar miljoen pumps versleten (oké, misschien iets minder, maar; een hele hóóp). 

Onderstaand 3 paar heb ik gevonden op online winkel Otto.nl. 

Pump 1; S.Oliver pump met gesp 

  

Hoe koddig zijn deze! Licht grijze/witte kleur, mooie gesp en heel beschaafd hakje met zijn 5 cm lengte. Prijs; € 39,99. Beschikbaar in diverse maten; van 36 t/m 42. 

Pump 2; S.Oliver pump met gesp

  

Pump ook met een gesp, maar zoals jullie kunnen zien, is de gesp hier hoog, met een verbindingsstukje naar de voorkant van de schoen. Love it! Ook de kleur; zwart! Past bij alles. De hak-lengte; 8 cm. Prijs van dit paar; € 49,99. Beschikbaar in diverse maten; van 36 t/m 42

Pump 3; Tamaris pumps. 

  

Aaaahh!!! Deze wil ik hebben! Fantastisch! Mooie elegante pump en dan die kleur! Nude! Haklengte stond er niet bij, maar ik schat ook zo’n 8 cm. Prijs; € 49,99. Beschikbaar in de maten 35 t/m 41. 

En dit is werkelijk nog maar een fractie van wat er “out there” allemaal aan mooie schoentjes te koop is. (I think I just had a tiny orgasm 😉). Laat die lente maar komen. 

De voetjes zijn er ook aan toe 😊.  

© Eveline – Maart 2015

One thought on “Wie de schoen past… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s