Oeps! 

Toen de jongste telg vorige week weer een tweetal dagen in het ziekenhuis moest vertoeven, paste mijn vader op de jongste dochter. Ik zou samen met onze babyboy die betreffende middag terug komen uit Gent en mijn vader en Lisa gingen die ochtend een stukje wandelen. Bij thuiskomst aan de voordeur bleek, dat ze zich hadden buiten gesloten. De sleutels pronkten mooi op tafel.  

Oeps! 

Ze zijn toen maar naar opa’s huis gegaan, want ja; een hele ochtend in de kou staan is ook geen optie. 

Echter, toen ik die middag thuis kwam en de sleutel in de achterdeur stak, kwam ik tot de conclusie dat ‘tie open was !!! Open !!! En dat klaarblijkelijk al een hele ochtend, met een “niemand-thuis-huis”. Gelukkig stond de tv er nog 😉. 

Een beetje in mezelf mopperend sloot ik later de middag alle deuren goed af (check-check-dubbel-check) om even een boodschapje te gaan doen. Mij zou dat niet over komen; de deuren niet op slot doen. Mijn god. Ze hadden het huis wel kunnen leegroven! 

Toen ik terug kwam en de achterdeur van z’n slot deed, kon ik onmiddellijk van m’n “high horse” af. Want wat bleek… Het kan de beste overkomen 😉 ; 

  

Oeps! 

© Eveline – April 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s