Rosa Styles

Vandaag in de #Fashion blog bespreek ik een nieuw opkomend bedrijfje, genaamd Rosa Styles, wat hele mooie armbanden maakt, voor vrouwen en kinderen. De oprichtster van dit bedrijf is Raphaela de Winter-Land. Door het moederschap was zij een tijdje gestopt met werken en als mama van 2 kinderen heb je het natuurlijk altijd wel druk genoeg, maar desalniettemin begon het weer te kriebelen bij haar om iets voor haarzelf te doen. Voor iemand die altijd de laatste trends, kleuren en mode in de gaten houdt, en veel waarde hecht aan passende accessoires, zoals armbanden, leek de stap eigenlijk maar klein om een eigen bedrijfje hier in te starten. Ze is ontzettend gemotiveerd en maakt werkelijke kunstwerken. Én, dit alles voor een mooi prijsje. Dat is haar motto dan ook: een mooie armband, voor een mooie prijs, zodat iedere vrouw er classy bij kan lopen zonder dat het een te dure investering wordt.

Hieronder laat ik een drietal combinaties van haar zien, met daaronder uitleg & prijzen. 

 

Set 1

RosaStyles1

Deze set armbanden kost €24,90
(Deze prijs komt tot stand: 2 x €4,95 voor de facetkralenarmbanden, en de lerenband met slider is €15,-.)
 

 
Set 2

RosaStyles2

Deze set armbanden kost €37,30.
(Deze prijs komt tot stand: 4 x €4,95 voor de facetkralenarmbanden, de brede lerenband met Zeeuwse knop is €10,- en de slider is €7,50.)
 

 
Ibiza Winkelarmbandjes Girls

foto 2 (7)

Deze armbandjes voor de kiddies kosten €5,- per stuk. 

Rosa Styles geeft ook party’s bij de mensen thuis, waar de dames heerlijk op het gemakje door alle armbanden en creaties kunnen snuffelen en tevens zelf setjes kunnen samenstellen. Bijna alles is mogelijk.

Op donderdag 23 april wordt er in Studio Blique in Terneuzen een modeshow gelopen en de dames van deze modeshow zullen Rosa Styles-armbanden dragen. Ook zal Rosa Styles met haar collectie aanwezig zijn om de armbanden te showen. Jullie zijn allemaal welkom, liet Rosa Styles mij weten ;-).

Omdat dit bedrijf nog maar nét gestart is, is haar website nog niet in de lucht. Er wordt natuurlijk wel druk aan gewerkt. Echter, haar Facebook-pagina is actief, dus kom allen een kijkje nemen en “like”; Facebookpagina Rosa Styles

Dus… mocht je jezelf eens willen verwennen met een nieuw accessoire, of voor moederdag nog een leuk, origineel cadeau zoeken…. zoek niet verder! Kijk bij Rosa Styles =).

© Eveline – April 2015

2 thoughts on “Rosa Styles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s