De beste anti-klit shampoo EVER!

Vandaag in de #Beauty-blog er weer eens eentje voor de kinderen. Hoewel… Ik me ook wel eens schuldig maak aan het gebruik van dit product 😉. 

Beide mijn dochters hebben last van haar wat enorm snel in de klit zit. Dit terwijl ze beide ander soort haar hebben. Bij allebei golft en krult het, maar de één heeft dik- en de ander heel dun haar. Echter, het klit bij beiden, zéker na het wassen! Rampenplan! 

Van alles al geprobeerd; diversen shampoo’s, conditioners en ook spray’s voor na het wassen. Maar nooit iets gevonden waar we écht tevreden over waren. Tot……. Dit product. Je zou het misschien niet verwachten, maar dit product doet daadwerkelijk datgeen waar wij naar zochten. Het verzacht alle klitten en haardotten zodanig, dat je er met het grootste gemak door heen kunt kammen na het wassen. Geniaal. 

Ik heb het over: 

Anti klit shampoo van Zwitsal – Woezel en Pip versie 

  

Big whoop!!! De prijs:  € 2,89

Best lachwekkend dus, die prijs, als je je bedenkt dat we er al voor tientallen euro’s aan uit hebben gegeven en tot hier aan toe nooit echt het gewenste resultaat hadden bereikt. Maar met deze wel! 

Dus… Herken je hetzelfde probleem met het dochter-haar (ofwel je eigen haar?). Search no longer!!!! Zwitsal anti-klit shampoo it is =). Succes! 😊

  

© Eveline – April 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s