Voor de schone handjes!

Vandaag in de #Beauty-blog een handenwas product. Ik ben nogal een “handenwasser”. Ik heb absoluut geen smetvrees, maar ik kan niet tegen vieze handen! Niet alleen na toiletbezoek worden de klauwtjes gewassen, maar ook vóór het bereiden van voedsel, nog een keer voor het eten ervan, als ik schoongemaakt heb, als ik geld vast gehad heb, als een pamper verschoond heb en na het aaien van de hond. Mijns inziens allemaal zeer gegronde redenen om je handen te wassen.

Maar goed; dit alles gebeurt nog al een paar keer per dag. En het is natuurlijk wel zo: als je zo vaak je handen wast en dan ook nog eens aanleg hebt voor droge handen, dan moet je een goed product hebben. Een product wat én goed ontsmet, maar tegelijkertijd verzachtend is… Nou… Gevonden !!!

foto 1 (7)

Dettol handenwasgel voor de gevoelige huid. Het is een doorzichtige gel en tijdens het gebruik ervan onder de lopende kraan, merk je meteen dat je een zacht laagje over je handen heen krijgt. Dettol is anti bacterieel, maar de dettol voor de gevoelige huid heeft dus een verzachtende factor hier bovenop.

Prijs: €2,39

Bij de Albert Heijn (en misschien ook wel elders) krijg je er nu tijdelijk een probeerverpakking van showergel bij;

foto 2 (8)

Schone handjes! Ik vind het zo belangrijk :-).

© Eveline – April 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s