Mijn eerste vlog – 30 dagen challenge

Vandaag mijn eerste vlog ever online. Het is nog een beetje (beetje veel) knullig en ik heb werkelijk nog geen idee hoe dit aan te pakken, but I will work on it as I go… =)

Betreft een 30-dagen challenge!
Omdat aankomen voor sommige (zoals ik) net zo’n strijd is als afvallen.

Oh… Ennuh, de huilende baby op de achtergrond was in goede handen hoor :-P, die wil ook aankomen; die had hongerrrrrr ;-)…

Here goes!

© Eveline – Mei 2015

4 thoughts on “Mijn eerste vlog – 30 dagen challenge

  1. Wat leuk om je eens te zien! Ik kende het probleem hoor. Ik ben net zo groot als jij en er zijn tijden geweest dat ik maar 47 kilo woog. Zo’n ingevallen gezicht, vreselijk. Dachten ‘ze’ dat ik anorexia had natuurlijk:-(
    Ik was toen begin dertig. Nu weeg ik 68 kilo, dus geloof me, het komt goed met de jaren. -lees: tè goed- Op gegeven moment heb ik zelfs poeders gehaald voor door mijn melk.
    Mijn tips? Iedere avond een bakje nootjes, koffie met een appelpunt, bananen, rosé-tje op zijn tijd, glaasje cola per dag, niet roken, pasta, volle kookroom door je gerechten, 1 keer pw lekker patatjes eten met satésaus en sporten. Daarmee bouw je spiermassa op en wordt je vanzelf steviger. (Als noodgreep kun je in de apotheek nog wat Nutridrink kopen). Ik ga je volgen hoor, het is echt vervelend soms, hoewel 50 kilo prima is, ik snap het helemaal. Succes!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s