7 thoughts on “Vlog 3 – 30 dagen aankom-challenge

 1. Hoi Eveline,
  Voor iemand die eeuwig vecht tegen de kilo’s teveel is het ook wel eens goed om te zien dat ook dit een gevecht kan zijn. Dankjewel voor het delen en heel erg veel succes. Groetjes Marga

 2. Wat goed dat het lukt! Hopelijk blijft het er ook aan 🙂 Gek idee, maar spiermassa kweken…blijft dat ook niet goed zitten? (ik ben meer van het afvallen…dus ik weet het ook niet, maar wie weet…) succes!

  • Thanks =). En oh nee toch, dan moet ik nog gaan sporten ook ;-). Haha, grapje hoor, vind ik helemaal niet erg. Maar ben trouwens meer van de bodybalance eigenlijk, en daar kweek je geen spiermassa mee volgens mij 😜. Enfin…

   • Hihi. ..Dat lukt inderdaad niet vanzelf…haha. ..Lijkt me zo lastig om het er aan te houden zonder alleen ongezond te eten. ..Maar het gaat je vast lukken!

 3. Hi Eveline,
  Gaat goed he! Helemaal top! Ik wil gerust mijn laatste 2 kilo aan jou geven, maar zo werkt het niet helaas 😂.
  Maar merk dat je het lastig vind om veel water te drinken, ik heb wel eens gehoord dat mensen een grote fles naast zich neerzetten en die dus leeg moeten drinken in loop Vd dag. Dan zie je ook beter hoeveel je precies drinkt.
  Maar misschien kun je een deel vervangen voor vruchtensappen (of aanlengen met water) want dat schijnen nog wel dikmakers te zijn. Net als chocolademelk en wie weet lust je het: jogidrink.
  Suc6!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s