Baby-fashion voor iedere portemonnee!

Deze week in de #Fashion-blog een item speciaal voor de baby. Ik ben twee wegen ingeslagen: die van de “goedkope” en die van de “dure” (of althans; de duurdere dan toch). Ik nam de proef op de som en ben tevens bewust gaan observeren hoe het personeel in de betreffende winkels mij behandelde.

Maakt dit nu uit: hoe je behandeld wordt naargelang veel of weinig geld besteden in een winkel?

Ik begin met de leuke goedkopere kleding.

Dit setje is aangeschaft bij de Zeeman. Het personeel begroette mij hartelijk en ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Zelfs op mijn vraag of ruilen geen probleem was (aangaande een shirtje van Euro 2,29!), werd niet raar gedaan of moeilijk op gereageerd en werd mij uitgelegd dat dit geen probleem is, mits het kaartje er nog aan zit, het bonnetje nog present is en dit alles binnen een maand na aankoop.

Het volgende setje voor onze baby-boy heb ik daar gekocht:

foto 1 (10)

Lekker voor de zomer en/of op vakantie. Een mouwloos shirtje met hippe print en een kort broekje, van dunne stof. Totale prijs voor dit setje is: €5,28. De kwaliteit is als zodanig. Wat ik daar mee bedoel is dat je dit de baby gerust aan kunt doen tot hij het niet meer past, maar daarna zal de stevigheid (van zeker het shirtje!) het wel nalaten. Maar goed: wat geeft het: hij groeit er toch zo uit ;-).

Ook ben ik naar een baby-speciaalzaak geweest, namelijk de “Casita” in Terneuzen. Wat een heerlijke winkel! Echt! Keurig opgestelde kledingrekken en vele mooie andere spulletjes omtrent baby-uitzetting. Het personeel begroette mij ook zeer vriendelijk. Precies zoals je dat wenst. In eerste instantie had ik (o.a.) een kort broekje meegenomen met bretels van het merk Z8 (hélemaal geweldig), maar bij thuiskomst toen ik er foto’s van wilde gaan maken voor mijn blog, zag ik door de lens ineens dat de onderkant van het betreffende broekje wat onafgewerkt leek. Zelfs kapot! Ik ging terug en wat bleek: dit hoorde zo. Dit was hip. Nou, niet voor mij. Ik hou énorm van het merk Z8 (ze hebben fenomenale baby-kleertjes), maar ik vind een onafgewerkte look voor een broekje van dicht tegen de €40,- echt geen gezicht. Dan koop ik wel een goedkoop broekje en laat daar de hond aan de onderkant wat aan knagen, et voilá: zelfde effect (sorry, maar zo leek het echt). Echter, de medewerkster van de babyspeciaal-zaak stond me bij en het was (uiteraard) geen enkel probleem om het broekje te ruilen voor iets anders. Klasse! And so I did…

Het volgende super setje ging mee naar huis:

foto 3 (6)

Beide kledingstukjes zijn van het merk “Feetje”. Een korte mouwen shirtje met leuke opdruk (“Life is better at the beach”) en een kort spijkerbroekje, met elastische band van boven (dus geen gehannes met knoopjes en/of een rits). Totaal prijs voor dit setje: €32,98.

Nou, we gaan het op vakantie zien; beide setjes gaan mee. Kunnen zij de wilde praktijken van onze kruipende baby-boy handlen? Yet to find out ;-).

De conclusie van het kleine onderzoekje was trouwens: in beide winkels ben ik goed geholpen, goed te woord gestaan en is ruilen bij beiden geen enkel probleem. De behandeling was het zelfde, of ik er nou €5,- neerlegde, of €35. Top!!

Ik wens jullie een fijne dag allemaal en watch out voor knagende honden aan broekjes ;-).

© Eveline – Juni 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s