Sally Hansen polish

Me er van bewust zijnde dat ik al vaker een nagellak in de wekelijkse #Beauty-blog heb besproken… Maar nú heb ik me daar toch een nagellakje ondekt!!!! (Bedankt voor de tip, schoonzus!) 👏😃 Ongekend. De miracle gel van Sally Hansen. De eerste professionele gel-nagellak waarbij je geen LED-lamp nodig hebt. En… Werkt het? 

  
Eerst kies je je kleur. Ik heb goud-glitter gedaan. Omdat de nagellak niet goedkoop is, begin je zo eens voorzichtig met één kleurtje te proberen. Ook koop je samen met dat kleurtje de topcoat. 

De kleur breng je 2x op. Na de eerste laag wel eerst goed laten drogen voordat je de tweede laag aanbrengt (stating the obvious!). 

  
Daarna breng je 2x de topcoat aan. Ook weer goed laten drogen na de eerste laag. 

  
In totaal 4 lagen dus. 

  
En ja… Dan het geheel goed laten drogen/uitharden. Echter, heb wat geduld en het resultaat is verbluffend. Na een volledige week zagen mijn nagels er nog altijd zo uit; 

  
Heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Bij andere nagellakken bladderen de eerste hoekjes al af op dag 3, normaal gesproken. Niet bij deze! (Bij mij niet dan toch!) 

De prijs is er dan ook naar; €11,99 (zowel voor de kleur als de topcoat, per potje). Onder andere te verkrijgen bij de Etos.

Is dat het geld waard? Een dikke JA!!! Dat is het waard. 

  
Waren jullie al bekend met deze nailpolish? 😊 

© Eveline – Juli 2015

3 thoughts on “Sally Hansen polish

  1. Bij mij bleef het niet lang zitten, maar ik heb dan ook maar één keer de topcoat gebruikt zoals de instructies aangaven. Misschien nog maar een keer proberen met twee laagjes topcoat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s