Insane! 

In de #Fashion-blog deze week iets compleet anders dan Fashion. Maar wel een mode, een hippe trend, iets wat ineens “insane” populair is, overgewaaid uit Amerika; 

De Insanity workouts van Shaun T.! 

  
In slechts 60 dagen kun je resultaten boeken die je nooit voor mogelijk houdt. En… je hoeft er niet eens voor naar de sportschool! Wat dan wel? Nou, thuis voor de buis aan de slag. De dvd’s van Shaun T. laten je kennis maken met work outs die “maar” 45 minuten per dag duren, maar ongelooflijk heavy zijn. Zestig dagen lang, 6 dagen in de week en louter 1 rustdag per week. Maar, als je je aan het trainschema houdt zijn de resultaten er dan ook naar. 

  
En als je dit zo leest en ziet, denk je al snel; vast! Tuurlijk! Weer zo’n reclame praatje!

Ja.. Tot je kennis maakt met de work out-dvd’s. Dan begrijp je ineens waarom het “Insanity” heet en waarom die behaalde resultaten ook daadwerkelijk te behalen zijn, mits je je volledig aan het schema houdt. En dat… is nog al wat! 😧🙈

Afgelopen week zelf voor het eerst een lesje Insanity in de woonkamer gedaan. Samen met de hubby. Springen, stretchen, push ups, van links naar rechts, van voor naar achter vliegen. Mijn goede god. De laatste 9 à 10 minuten gaf ik het op. Ik vond het voor die eerste keer genoeg; 35 minuten actief mee gedaan te hebben. En eigenlijk zou je, om je aan het schema te houden, de dag daarna gelijk weer verder moeten. Pas na 6 dagen rust. Maar ik had zúlke spierpijn 😁, dat ik m’n spiertjes eerst even wat rust heb gegund. 

En… ik moet zeggen; die instructeur geeft dan ook echt meerdere malen tijdens de work out aan; doe het op je eigen tempo, neem even pauze als je daar aan toe bent en drink voldoende water. 

En geloof me; dat water heb je nodig! Je verdampt meer dan de helft 😂. 

Dus mensen… binnen 2 maanden dat lichaam waar je altijd van gedroomd hebt? Volg de Insanity-training volgens schema en over 8 weken heb je dat lichaam. Klinkt makkelijk, tot je er aan begint! 😱😉

Wel is het zo, dat je natuurlijk steeds beter wordt. Hoewel je je dat na die eerste keer niet kan voorstellen. Je wil alleen maar hele nare dingen naar de t.v. roepen. 

En dat doe je dan ook… 😉 !! 

Volkomen insane. Maar helemaal hip & happening. 

  
Succes! 

© Eveline – Juli 2015

2 thoughts on “Insane! 

  1. Ik heb het ook een keer geprobeerd maar daar ben ik helaas snel van teruggekomen. Het lukte mij zelfs niet om de opwarming vol te houden en daarbij werd het ook nog eens zwaar afgeraden door mijn dokters en kinesisten. Insanity is dus helaas niets voor mij maar ik zie wel waarom het voor andere mensen kan werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s