Nieuwe blog-agenda

Lieve volgers,

Inmiddels alweer ruimschoots 8 maanden dat ik een vast, vrij strak blog-schema hanteer, en… dit is mij ontzettend goed bevallen !!! =) Het feit dat ik vaste items, op vaste dagen heb, geeft mij enorme rust, zélfs dat dit betekent dat ik zo goed als elke dag blog. Heerlijk!!! En aan jullie reacties te horen is dit jullie ook bevallen. Dus, dit blijven we doen.

Echter… Het fashion-item op de donderdag werd langzaam steeds meer een struggeling voor me en dat lijkt mij niet de bedoeling. Tevens… het probeersel van de “Weetjes-Woensdag” bleek ook wat minder succesvol dan de normale Lifestyle-blogs die ik publiceer, die (onder andere) over mijn gezin gaan en het (al dan niet komische-) wel en wee. 😛

En dus… per 10 augustus 2015 (per aanstaande maandag) wordt dit mijn nieuwe blog-agenda:

foto (55)

Verandert misschien niet heel veel, maar ‘tis toch nét weer iets anders.

Omdat wij nu midden in een verbouwing zitten (en flink in een verbouwing zitten) gun ik mezelf nu heel even, om mij alleen dáár mee bezig te houden. Dat wil zeggen dat er morgen (en zaterdag) even geen blog online komt. Ik ga soort van mee helpen met klussen. Oh god! Levert waarschijnlijk weer genoeg blog-materiaal op ;-).

Hoe dan ook, zondag mogen jullie natuurlijk wel weer een recept verwachten en vanaf maandag geldt dan dus het blogschema zoals hierboven vermeld :-D.

Ik wens jullie een zonnige dag/avond toe verder en…. tot blogs/lees/ziens.

© Eveline – Augustus 2015

3 thoughts on “Nieuwe blog-agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s